3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #11 Çözümü: Puhh. Bu arada annene söylersen alır herhalde.
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 7 Ocak 2021 #12 Koalaya dedi: Kardeşinle aynı evdesiniz zaten, sanala benzemez. Eki Görüntüle 821593 Genişletmek için tıkla... En mantıklı hareket.
Koalaya dedi: Kardeşinle aynı evdesiniz zaten, sanala benzemez. Eki Görüntüle 821593 Genişletmek için tıkla... En mantıklı hareket.
3 307429 Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #13 Uncl3Drew dedi: Kardeşini döv ve elinden kağıdını al. Sorun çözüldü! Genişletmek için tıkla... Kardeşim 15 yaşında. Kendini rahatça savunabilir. MESs¹¹ dedi: Annene söyle versin kağıdı ? Genişletmek için tıkla... Napayım ben diyor. suleymandy dedi: Kardeşini duvara fırlat kağıdı alıp kardeşinin ağzına sok olay bitmiştir. Genişletmek için tıkla... Kağıdı odasına saklamış bulamıyorum.
Uncl3Drew dedi: Kardeşini döv ve elinden kağıdını al. Sorun çözüldü! Genişletmek için tıkla... Kardeşim 15 yaşında. Kendini rahatça savunabilir. MESs¹¹ dedi: Annene söyle versin kağıdı ? Genişletmek için tıkla... Napayım ben diyor. suleymandy dedi: Kardeşini duvara fırlat kağıdı alıp kardeşinin ağzına sok olay bitmiştir. Genişletmek için tıkla... Kağıdı odasına saklamış bulamıyorum.
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 7 Ocak 2021 #14 307429 dedi: Kardeşim 15 yaşında. Kendini rahatça savunabilir. Napayım ben diyor. Kağıdı odasına saklamış bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Burada dolaşmak yerine şifreni değiştirsene? :d
307429 dedi: Kardeşim 15 yaşında. Kendini rahatça savunabilir. Napayım ben diyor. Kağıdı odasına saklamış bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Burada dolaşmak yerine şifreni değiştirsene? :d
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #15 307429 dedi: Kardeşim 15 yaşında. Kendini rahatça savunabilir. Napayım ben diyor. Kağıdı odasına saklamış bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma döveceksin.
307429 dedi: Kardeşim 15 yaşında. Kendini rahatça savunabilir. Napayım ben diyor. Kağıdı odasına saklamış bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma döveceksin.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #16 307429 dedi: Kardeşim 15 yaşında. Kendini rahatça savunabilir. Genişletmek için tıkla... Bağırsağın altındakine bir tane yumruk atarsanız etkisiz hale gelir. Ambrosia dedi: Burada dolaşmak yerine şifreni değiştirsene? :d Genişletmek için tıkla... token almış, şifre değiştirmekle çözülmez hesaptan gir çık yapıp yeniden girerse token yenilenir.
307429 dedi: Kardeşim 15 yaşında. Kendini rahatça savunabilir. Genişletmek için tıkla... Bağırsağın altındakine bir tane yumruk atarsanız etkisiz hale gelir. Ambrosia dedi: Burada dolaşmak yerine şifreni değiştirsene? :d Genişletmek için tıkla... token almış, şifre değiştirmekle çözülmez hesaptan gir çık yapıp yeniden girerse token yenilenir.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 7 Ocak 2021 #17 Hocam istediğin kadar şifreni değiştir kardeşin bu bilgisayarına gene geçip hesabına erişir en mantıklı çözüm iyi bir dayak.
Hocam istediğin kadar şifreni değiştir kardeşin bu bilgisayarına gene geçip hesabına erişir en mantıklı çözüm iyi bir dayak.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 7 Ocak 2021 #18 Hocam abisi iseniz çok rahat alabilirsiniz.
410212 Centipat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 408 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #19 suleymandy dedi: Bağırsağın altındakine bir tane yumruk atarsanız etkisiz hale gelir. token almış, şifre değiştirmekle çözülmez hesaptan gir çık yapıp yeniden girerse token yenilenir. Genişletmek için tıkla... Denendi. Şifre değişince token de değişiyor.
suleymandy dedi: Bağırsağın altındakine bir tane yumruk atarsanız etkisiz hale gelir. token almış, şifre değiştirmekle çözülmez hesaptan gir çık yapıp yeniden girerse token yenilenir. Genişletmek için tıkla... Denendi. Şifre değişince token de değişiyor.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 7 Ocak 2021 #20 Şifre değiştir. Token de değişir. Sonra "Sen misin bunu yapan?" diye kardeşinin üzerinde bazı hareketler deneyebilirsin. Aşağıdaki taktiklere bir göz atmanı tavsiye ederim. Koalaya dedi: Kardeşinle aynı evdesiniz zaten, sanala benzemez. Eki Görüntüle 821593 Genişletmek için tıkla...
Şifre değiştir. Token de değişir. Sonra "Sen misin bunu yapan?" diye kardeşinin üzerinde bazı hareketler deneyebilirsin. Aşağıdaki taktiklere bir göz atmanı tavsiye ederim. Koalaya dedi: Kardeşinle aynı evdesiniz zaten, sanala benzemez. Eki Görüntüle 821593 Genişletmek için tıkla...