JoulY Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #11 XAjanX dedi: Eren abi daha fazla bot önerisi istiyoruz. Genişletmek için tıkla... Daş ye.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #12 Marpeli herkese tavsiye ederim gayet güzel ve kullanışlı diğer botlar gibi karmakarışık değil ve yapımcısı da gayet güvenilir birisi.
Marpeli herkese tavsiye ederim gayet güzel ve kullanışlı diğer botlar gibi karmakarışık değil ve yapımcısı da gayet güvenilir birisi.
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2021 #13 384311 dedi: O eskidendi. Marpelin ratelimit ve heartbeats sorunu düzeldi, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 386075 dedi: Hayır pingli değil sadece eskiden çok yüklenildiği için Rate limit sorunu yaşıyordu ama artık yaşamıyor rahatlıkla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Sunuculara tekrar alalım o zaman.
384311 dedi: O eskidendi. Marpelin ratelimit ve heartbeats sorunu düzeldi, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 386075 dedi: Hayır pingli değil sadece eskiden çok yüklenildiği için Rate limit sorunu yaşıyordu ama artık yaşamıyor rahatlıkla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Sunuculara tekrar alalım o zaman.
JoulY Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #14 Biom4techh dedi: Sunuculara tekrar alalım o zaman. Genişletmek için tıkla... Tabii ki
X XAjanX Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #15 JoulY dedi: Tabii ki Genişletmek için tıkla... Ratelimit sorununun gitmesine çok sevindim inşallah tekrar uğramaz
JoulY dedi: Tabii ki Genişletmek için tıkla... Ratelimit sorununun gitmesine çok sevindim inşallah tekrar uğramaz
JoulY Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #16 İnşallah XAjanX dedi: Ratelimit sorununun gitmesine çok sevindim inşallah tekrar uğramaz Genişletmek için tıkla... Marpel’i arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz mutlu oluruz.
İnşallah XAjanX dedi: Ratelimit sorununun gitmesine çok sevindim inşallah tekrar uğramaz Genişletmek için tıkla... Marpel’i arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz mutlu oluruz.
Samet_06 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #17 JoulY dedi: MC-at 2-3 özellikli bir bot işlevli değil. Marpelin ratelimit ve heartbeats sorunu düzeldi, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 3 yerine 35 40 desek daha doğru.
JoulY dedi: MC-at 2-3 özellikli bir bot işlevli değil. Marpelin ratelimit ve heartbeats sorunu düzeldi, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 3 yerine 35 40 desek daha doğru.