Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 470 Çözümler 2 28 Haziran 2023 #1 Neden çöküyor bilginiz var mı? Herkeste oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023
M4my Hectopat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #2 Bende öyle bir sorun yok şuanda. Edit: Gece 2 de yazmışsınız görmedim pardon.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #3 Kendi yonetmis oldugum sunucuya baktim da gece hic bir sorunla karsilasilmamis (sohbet devam etmis), sizde bir sorun olabilir mi?
Kendi yonetmis oldugum sunucuya baktim da gece hic bir sorunla karsilasilmamis (sohbet devam etmis), sizde bir sorun olabilir mi?
EnesShn Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 376 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #4 Çok yoğunluk olan sunucularda nadiren bu sorun olabiliyor.
Samed0303 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 470 Çözümler 2 28 Haziran 2023 #5 Umut Nas dedi: Kendi yonetmis oldugum sunucuya baktim da gece hic bir sorunla karsilasilmamis (sohbet devam etmis), sizde bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Elarenn sunucu vb sunucularda atıp duruyordu herkesi göremiyorduk sonra tekrar görebiliyoz böyle tekrar etti sonra Silinen üye dedi: Çok yoğunluk olan sunucularda nadiren bu sorun olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bir sürü kes oldu bu olay M4my dedi: Bende öyle bir sorun yok şuanda. Edit: Gece 2 de yazmışsınız görmedim pardon. Genişletmek için tıkla... Bende gece odlu şuan sorun yok sunucularda Son düzenleme: 28 Haziran 2023
Umut Nas dedi: Kendi yonetmis oldugum sunucuya baktim da gece hic bir sorunla karsilasilmamis (sohbet devam etmis), sizde bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Elarenn sunucu vb sunucularda atıp duruyordu herkesi göremiyorduk sonra tekrar görebiliyoz böyle tekrar etti sonra Silinen üye dedi: Çok yoğunluk olan sunucularda nadiren bu sorun olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Bir sürü kes oldu bu olay M4my dedi: Bende öyle bir sorun yok şuanda. Edit: Gece 2 de yazmışsınız görmedim pardon. Genişletmek için tıkla... Bende gece odlu şuan sorun yok sunucularda
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.407 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #6 Gece bütün official sunucular saldırıya uğradı yani bütün Discord sunucuları etkilendi.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.374 Çözümler 18 Yer Batman 28 Haziran 2023 #7 Samed0303 dedi: Elarenn sunucu vb sunucularda atıp duruyordu herkesi göremiyorduk sonra tekrar görebiliyoz böyle tekrar etti sonra Bir sürü kes oldu bu olay Bende gece odlu şuan sorun yok sunucularda Genişletmek için tıkla... Arada bir olur bende zamanında Discord kullandığımda böyle oluyordu üyeler gözükmüyordu mesajlar falan sadece üyelerde sarı noktalar vardı.
Samed0303 dedi: Elarenn sunucu vb sunucularda atıp duruyordu herkesi göremiyorduk sonra tekrar görebiliyoz böyle tekrar etti sonra Bir sürü kes oldu bu olay Bende gece odlu şuan sorun yok sunucularda Genişletmek için tıkla... Arada bir olur bende zamanında Discord kullandığımda böyle oluyordu üyeler gözükmüyordu mesajlar falan sadece üyelerde sarı noktalar vardı.