anka89 Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Birkaç gün önce, Discord Türkiye'de kapandığından dolayı Nitro ödememi kabul etmiyor. Kartta yeterli bakiye mevcut fakat onaylanmıyor nasıl çözebilirim?
Birkaç gün önce, Discord Türkiye'de kapandığından dolayı Nitro ödememi kabul etmiyor. Kartta yeterli bakiye mevcut fakat onaylanmıyor nasıl çözebilirim?
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 441 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #2 itemsatıştan alın hocam.
anka89 Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #3 sevenbatuemir dedi: itemsatıştan alın hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anda devam eden bir nitro ödemem var zaten, bunun ödemesini almıyor discord.
sevenbatuemir dedi: itemsatıştan alın hocam. Genişletmek için tıkla... Şu anda devam eden bir nitro ödemem var zaten, bunun ödemesini almıyor discord.
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 441 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #4 anka89 dedi: Şu anda devam eden bir nitro ödemem var zaten, bunun ödemesini almıyor discord. Genişletmek için tıkla... bitince alın, discord kapalıyken discorddan almayın hocam. zaten karttan çekemeyince birkaç gün içinde kapanacak.
anka89 dedi: Şu anda devam eden bir nitro ödemem var zaten, bunun ödemesini almıyor discord. Genişletmek için tıkla... bitince alın, discord kapalıyken discorddan almayın hocam. zaten karttan çekemeyince birkaç gün içinde kapanacak.
anka89 Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #5 sevenbatuemir dedi: bitince alın, discord kapalıyken discorddan almayın hocam. zaten karttan çekemeyince birkaç gün içinde kapanacak. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır devam eden bir aboneliğim var 26 TL'den devam ediyor bunu kaybetmek istemiyorum hocam.
sevenbatuemir dedi: bitince alın, discord kapalıyken discorddan almayın hocam. zaten karttan çekemeyince birkaç gün içinde kapanacak. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır devam eden bir aboneliğim var 26 TL'den devam ediyor bunu kaybetmek istemiyorum hocam.
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 441 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #6 anka89 dedi: 1 yıldır devam eden bir aboneliğim var 26 TL'den devam ediyor bunu kaybetmek istemiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Online kart açmayı deneyin.
anka89 dedi: 1 yıldır devam eden bir aboneliğim var 26 TL'den devam ediyor bunu kaybetmek istemiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Online kart açmayı deneyin.
P pearo Zeptopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #7 Aynı sorunu bende yaşıyorum 2 yıldır düzenli olarak 26 TL kartımdan çekiyordu ama şu an App Store'dan kalktığı için ödeme yapamıyorum.
Aynı sorunu bende yaşıyorum 2 yıldır düzenli olarak 26 TL kartımdan çekiyordu ama şu an App Store'dan kalktığı için ödeme yapamıyorum.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.090 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #8 Benim aboneliğim (Google Play üzerinde) Discord kapandığında hala mevcut olduğu için ödeme yapıyor.