EmRRRRR Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 692 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri B550M 5600 4060 16 1 Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #1 Sessize alıp almamak için yaptığım atama, bir gün sonra silinmiş oluyor. Tekrar yapmak rutin haline geldi ve bu durumdan kurtulmak istiyorum. Neden siliniyor ve çözümü var mı? (hep orada kalması için.)
Sessize alıp almamak için yaptığım atama, bir gün sonra silinmiş oluyor. Tekrar yapmak rutin haline geldi ve bu durumdan kurtulmak istiyorum. Neden siliniyor ve çözümü var mı? (hep orada kalması için.)
cilgintebesir Kilopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 178 Çözümler 3 7 Haziran 2022 #2 Aynı sorunu ben de yaşıyorum, çözümü olduğunu sanmıyorum yazılımsal bir hata gibi. EmRRRRR dedi: Sessize alıp almamak için yaptığım atama Genişletmek için tıkla... Bunun yerine yerleşik tuş atamalarını kullanabilirsiniz. Sağırlaştırmayı açıp/kapatmak için Ctrl Shift D, susturmayı açıp/kapatmak için Ctrl Shift M.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, çözümü olduğunu sanmıyorum yazılımsal bir hata gibi. EmRRRRR dedi: Sessize alıp almamak için yaptığım atama Genişletmek için tıkla... Bunun yerine yerleşik tuş atamalarını kullanabilirsiniz. Sağırlaştırmayı açıp/kapatmak için Ctrl Shift D, susturmayı açıp/kapatmak için Ctrl Shift M.