Çözüldü Discord "Twitter links not embedding" hatası

• Konuyu başlatan pr1me
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.825
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pr1me

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. "Twitter links not embedding" diye bir hata alıyorum. Bir arkımda alıyor. Sadece VPN ile giriliyor. Ama bu da geçici bir çözüm neden böyle oldu bu DC. Ben her zaman VPN ile uğraşamam. Bence bu hatayla karşılaşanlarda böyle düşünüyor. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Genel bir problem var sanıyorum ki bende de aynı sorun var ama gördüğüm kadarıyla belirli bir süre sonunda düzeliyor veya güvenli ağı ağ operatörünüzü arayarak kapatabilirsiniz. Kesin çözüm bu şekilde olacaktır.

Beyler bende önceden bu sorunu veriyordu şuan ise nvidia sürücüsüyle alakalı bir hata veriyor nedenini çözemedim hala
1697867940595.png

Arkadaşlar merhaba. "Twitter links not embedding" diye bir hata alıyorum. Bir arkımda alıyor. Sadece VPN ile giriliyor. Ama bu da geçici bir çözüm neden böyle oldu bu DC. Ben her zaman VPN ile uğraşamam. Bence bu hatayla karşılaşanlarda böyle düşünüyor. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Discord düzeldi hiç birşey yapmana gerek yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı