S Sarpppx_0 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Kendi kurduğum Discord grubumda üye listesini ayarlamak istiyorum. Ancak ayarlayamadım yardımcı olur musunuz?
Kendi kurduğum Discord grubumda üye listesini ayarlamak istiyorum. Ancak ayarlayamadım yardımcı olur musunuz?
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 Sarpppx_0 dedi: Kendi kurduğum Discord grubumda üye listesini ayarlamak istiyorum. Ancak ayarlayamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani istediğiniz şey üyelerin sınıflara bölünmesi mi?
Sarpppx_0 dedi: Kendi kurduğum Discord grubumda üye listesini ayarlamak istiyorum. Ancak ayarlayamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani istediğiniz şey üyelerin sınıflara bölünmesi mi?
S Sarpppx_0 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 Evett ImSTICK dedi: Nasıl yani istediğiniz şey üyelerin sınıflara bölünmesi mi? Genişletmek için tıkla... evet Son düzenleme: 29 Ekim 2023
Evett ImSTICK dedi: Nasıl yani istediğiniz şey üyelerin sınıflara bölünmesi mi? Genişletmek için tıkla... evet
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #4 Sarpppx_0 dedi: Evett. Evet. Genişletmek için tıkla... Rol ayarlayın sunucunun ayarları kısmından sonra onların rengini yetkisini logosunu ayarlayın.
Sarpppx_0 dedi: Evett. Evet. Genişletmek için tıkla... Rol ayarlayın sunucunun ayarları kısmından sonra onların rengini yetkisini logosunu ayarlayın.
S Sarpppx_0 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 ImSTICK dedi: Rol ayarlayın sunucunun ayarları kısmından sonra onların rengini yetkisini logosunu ayarlayın. Genişletmek için tıkla... halen böyle Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 340,9 KB · Görüntüleme: 215
ImSTICK dedi: Rol ayarlayın sunucunun ayarları kısmından sonra onların rengini yetkisini logosunu ayarlayın. Genişletmek için tıkla... halen böyle
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.402 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #6 Sarpppx_0 dedi: Halen böyle. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda üyeleri ayrı göster gibi bir ayar olması lazım onu açın.
Sarpppx_0 dedi: Halen böyle. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda üyeleri ayrı göster gibi bir ayar olması lazım onu açın.
S Sarpppx_0 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #7 ImSTICK dedi: Ayarlarda üyeleri ayrı göster gibi bir ayar olması lazım onu açın. Genişletmek için tıkla... öyle bir ayar bulamadım
ImSTICK dedi: Ayarlarda üyeleri ayrı göster gibi bir ayar olması lazım onu açın. Genişletmek için tıkla... öyle bir ayar bulamadım
S Sarpppx_0 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #9 ShiedaKaynn15 dedi: Eki Görüntüle 1995885 Şu izni açın. Genişletmek için tıkla... çok teeşekkürler yaptım sonunda
ShiedaKaynn15 dedi: Eki Görüntüle 1995885 Şu izni açın. Genişletmek için tıkla... çok teeşekkürler yaptım sonunda
ShiedaKaynn15 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 73 Çözümler 2 30 Ekim 2023 #10 Sarpppx_0 dedi: Çok teeşekkürler. Yaptım sonunda. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Sarpppx_0 dedi: Çok teeşekkürler. Yaptım sonunda. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.