erenilhann Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Discord'da mesela X isimli servere girdim sağ tarafta üyeler gözüküyor fakat bende gözükmüyor. Sebebi nedir bilen var mı? Dosya Ekleri 2021-02-27_3_edited.jpg 31,4 KB · Görüntüleme: 1.796
Discord'da mesela X isimli servere girdim sağ tarafta üyeler gözüküyor fakat bende gözükmüyor. Sebebi nedir bilen var mı?
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 27 Şubat 2021 #2 Faremin olduğu yere tıklayın. Sağ üstte (Üye listesi.)
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 erenilhann dedi: Discord'da mesela X isimli servere girdim sağ tarafta üyeler gözüküyor fakat bende gözükmüyor. Sebebi nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Arama kısmının solundaki işarete tıklarsanız sorununuz çözülecektir.
erenilhann dedi: Discord'da mesela X isimli servere girdim sağ tarafta üyeler gözüküyor fakat bende gözükmüyor. Sebebi nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Arama kısmının solundaki işarete tıklarsanız sorununuz çözülecektir.
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.468 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #4 erenilhann dedi: Discord'da mesela X isimli servere girdim sağ tarafta üyeler gözüküyor fakat bende gözükmüyor. Sebebi nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sağ üstte arama kısmının solunda üye listesi var. Dosya Ekleri resim_2021-02-27_113129.png 3,1 KB · Görüntüleme: 1.560
erenilhann dedi: Discord'da mesela X isimli servere girdim sağ tarafta üyeler gözüküyor fakat bende gözükmüyor. Sebebi nedir bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sağ üstte arama kısmının solunda üye listesi var.