Merhaba, kurduğumuz bir Discord sunucusunda arkadaşlarımız ile Minecraft için "en iyi yapı hangisi" oylaması yapacağız. Kurduğumuz bir paylaşım kanalında gönderilen yapılardan en çok "" emojisi almış yapıyı kazanan ilan edeceğiz. Üyelerin mesajlara başka emojiler eklememesi için emoji ekleme yetkilerini kısıtladık, bununla beraber o kanala atılan her ekran görüntüsüne (mesaja) otomatik olarak "" emojisini ekleyen bir bot istiyoruz fakat nasıl yapacağımıza dair bir fikrimiz ne yazık ki yok. En kolay yoldan nasıl halledebiliriz?
Belki de bayağıdır kullanmıyorum Auto Response diye bir bölüm var mı acaba? Bu kısımda oto mesaj ve oto tepki diye 2 seçenek sunuyordu ve 10 tane harf tanımlayıp Wildcard'a basınca çalışıyordu.
Belki de bayağıdır kullanmıyorum Auto Response diye bir bölüm var mı acaba? Bu kısımda oto mesaj ve oto tepki diye 2 seçenek sunuyordu ve 10 tane harf tanımlayıp Wildcard'a basınca çalışıyordu.
Gönderdiğiniz şekilde sadece girilmiş prompt ile uyuşan mesaja emoji ekliyor hocam, ben gönderilen her mesaj için bu işlemi uygulamak istiyorum. Bir yolu var mıdır?
Gönderdiğiniz şekilde sadece girilmiş prompt ile uyuşan mesaja emoji ekliyor hocam, ben gönderilen her mesaj için bu işlemi uygulamak istiyorum. Bir yolu var mıdır?
Maalesef hocam yalnızca cümle içerisinde seçili harfler küçük veya büyük fark etmeksizin otomatik tepki ekliyor. Mesela biri farklı bir fontta yazı yazsa çalışmıyor.