Çözüldü Discord üzerinde seçilmiş bir kanaldaki mesajlara otomatik tepki ekleyen bir bot var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, kurduğumuz bir Discord sunucusunda arkadaşlarımız ile Minecraft için "en iyi yapı hangisi" oylaması yapacağız. Kurduğumuz bir paylaşım kanalında gönderilen yapılardan en çok "🔼" emojisi almış yapıyı kazanan ilan edeceğiz. Üyelerin mesajlara başka emojiler eklememesi için emoji ekleme yetkilerini kısıtladık, bununla beraber o kanala atılan her ekran görüntüsüne (mesaja) otomatik olarak "🔼" emojisini ekleyen bir bot istiyoruz fakat nasıl yapacağımıza dair bir fikrimiz ne yazık ki yok. En kolay yoldan nasıl halledebiliriz?

Çözüm
Hallettim arkadaşlar, Dyno Bot'un sitesi üzerinden Modules kısmından Autoresponder bölümüne geldim, Trigger olarak "{*}" girdisini ekledim ve bırakılması gereken emojiyi seçtim. Kaydettiğim kanalda Dyno Bot her gönderilen mesaja emojiyi atıyordu.
Dyno Bot Botun ayarlarından reaksiyon kısmına girip 10 harf tanımlayın otomatik olarak tepki ekleyecektir.

Yanlış hatırlamıyorsam aynısını Marpel Bot da yapıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dyno Bot Botun ayarlarından reaksiyon kısmına girip 10 harf tanımlayın otomatik olarak tepki ekleyecektir.

Yanlış hatırlamıyorsam aynısını marpel bot'ta yapıyordu.

Dyno Bot üzerinde sadece Reaction Roles sekmesini bulabiliyorum hocam, reaksiyon kısmı olarak nereyi kastediyorsunuz?

Dyno Bot üzerinde sadece Reaction Roles sekmesini bulabiliyorum hocam, reaksiyon kısmı olarak nereyi kastediyorsunuz?
Yıllar önce Tepki Reaksiyonu vardı kalkmış mı?

Sitenin arayüzü yenilenmiş olabilir, öyle bir kısım varsa da kendim bulamadım.
Belki de bayağıdır kullanmıyorum Auto Response diye bir bölüm var mı acaba? Bu kısımda oto mesaj ve oto tepki diye 2 seçenek sunuyordu ve 10 tane harf tanımlayıp Wildcard'a basınca çalışıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de bayağıdır kullanmıyorum Auto Response diye bir bölüm var mı acaba? Bu kısımda oto mesaj ve oto tepki diye 2 seçenek sunuyordu ve 10 tane harf tanımlayıp Wildcard'a basınca çalışıyordu.

Gönderdiğiniz şekilde sadece girilmiş prompt ile uyuşan mesaja emoji ekliyor hocam, ben gönderilen her mesaj için bu işlemi uygulamak istiyorum. Bir yolu var mıdır?

Gönderdiğiniz şekilde sadece girilmiş prompt ile uyuşan mesaja emoji ekliyor hocam, ben gönderilen her mesaj için bu işlemi uygulamak istiyorum. Bir yolu var mıdır?

Maalesef hocam yalnızca cümle içerisinde seçili harfler küçük veya büyük fark etmeksizin otomatik tepki ekliyor. Mesela biri farklı bir fontta yazı yazsa çalışmıyor.

Hallettim arkadaşlar, Dyno Bot'un sitesi üzerinden Modules kısmından Autoresponder bölümüne geldim, Trigger olarak "{*}" girdisini ekledim ve bırakılması gereken emojiyi seçtim. Kaydettiğim kanalda Dyno Bot her gönderilen mesaja emojiyi atıyordu.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı