J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.118 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #11 CypIosh dedi: Hocalarım bana anne adı baba adını attı. Genişletmek için tıkla... Polis memurlarının kullandığı bir uygulama internete yayılmış durumda isim soy isim yazıyorsun direk her şeyi görüyorlar oradan.
CypIosh dedi: Hocalarım bana anne adı baba adını attı. Genişletmek için tıkla... Polis memurlarının kullandığı bir uygulama internete yayılmış durumda isim soy isim yazıyorsun direk her şeyi görüyorlar oradan.
5 521071 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 7 5 Eylül 2022 #12 CypIosh dedi: Arkadaşlar, biri ile konuştum oyundan sonra bu kişi bana doğrum tarihim T.C. Kimlik numaramı attı. Sonra arkadaşlıktan sildi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığın seni işletiyor olabilir herkese sor siz şaka yapmak amaçlı böyle bir şey yaptınız mı diye yoksa polise git. (ciddiyim)
CypIosh dedi: Arkadaşlar, biri ile konuştum oyundan sonra bu kişi bana doğrum tarihim T.C. Kimlik numaramı attı. Sonra arkadaşlıktan sildi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığın seni işletiyor olabilir herkese sor siz şaka yapmak amaçlı böyle bir şey yaptınız mı diye yoksa polise git. (ciddiyim)
Asa Mitaka Megapat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 541 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #13 Jezo dedi: Polis memurlarının kullandığı bir uygulama internete yayılmış durumda isim soy isim yazıyorsun direk her şeyi görüyorlar oradan. Genişletmek için tıkla... Yanlış, MERNİS verileri yayıldı.
Jezo dedi: Polis memurlarının kullandığı bir uygulama internete yayılmış durumda isim soy isim yazıyorsun direk her şeyi görüyorlar oradan. Genişletmek için tıkla... Yanlış, MERNİS verileri yayıldı.
TENSES Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 2.894 Çözümler 15 5 Eylül 2022 #14 ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Kanka kork sen bence yani hem Discord'tan sana atıyor hem de her şeyini bence kolay bir çalma işlemi değil bu. Genişletmek için tıkla... Siz niye sürekli olay yaratma peşindesiniz? Ne yapacak bu bilgiler ile hadi örnek verin. Hoş değil tabii bu bilgilere sahip olması da söyleyin şu işi yapar diye.
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Kanka kork sen bence yani hem Discord'tan sana atıyor hem de her şeyini bence kolay bir çalma işlemi değil bu. Genişletmek için tıkla... Siz niye sürekli olay yaratma peşindesiniz? Ne yapacak bu bilgiler ile hadi örnek verin. Hoş değil tabii bu bilgilere sahip olması da söyleyin şu işi yapar diye.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.118 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #15 Asa Mitaka dedi: Yanlış, mernis verileri yayıldı. Genişletmek için tıkla... Mernis de polis uygulaması.
Asa Mitaka dedi: Yanlış, mernis verileri yayıldı. Genişletmek için tıkla... Mernis de polis uygulaması.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 5 Eylül 2022 #16 Hocam SS alıp CİMER'e atabilirsiniz. Korkmayın hemen bir şey olmaz.
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #17 Böyle bir sey imkansız, sıradan biri bunu kolay kolay yapamaz. Nasıl bulmuş acaba bilgilerini?
CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #18 Gerçekten adamların elinde egm panel diye bir uygulama var. Asa Mitaka dedi: Yanlış, mernis verileri yayıldı. Genişletmek için tıkla...
Gerçekten adamların elinde egm panel diye bir uygulama var. Asa Mitaka dedi: Yanlış, mernis verileri yayıldı. Genişletmek için tıkla...
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 5 Eylül 2022 #19 Jezo dedi: Mernis de polis uygulaması. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak yayıldı, hem MERNİS değil SGK bilgileri de yayıldı.
Jezo dedi: Mernis de polis uygulaması. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak yayıldı, hem MERNİS değil SGK bilgileri de yayıldı.
CETO1 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #20 341346 dedi: Böyle bir sey imkansız, sıradan biri bunu kolay kolay yapamaz. Nasıl bulmuş acaba bilgilerini? Genişletmek için tıkla... imkansız mı ? bilmeden yorum yapmayın lütfen.
341346 dedi: Böyle bir sey imkansız, sıradan biri bunu kolay kolay yapamaz. Nasıl bulmuş acaba bilgilerini? Genişletmek için tıkla... imkansız mı ? bilmeden yorum yapmayın lütfen.