A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 5 Eylül 2022 #51 Emir Ali Görkem dedi: Database'ler bende de var da IP ne alaka anlamadım. IP adresinden nasıl bir çıkarım yapılabilir ki. Database'de IP adresi vs yazmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ip ile yaklaşık konumu öğrenip o şehirde isimle ve yaşla arama yapabilir hocam.
Emir Ali Görkem dedi: Database'ler bende de var da IP ne alaka anlamadım. IP adresinden nasıl bir çıkarım yapılabilir ki. Database'de IP adresi vs yazmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ip ile yaklaşık konumu öğrenip o şehirde isimle ve yaşla arama yapabilir hocam.
MKaana Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #52 epodhii dedi: Discord kullanıcılar hakkında dışarıya bilgi vermiyor diye biliyorum o yüzden bu kadar rahatlar. Genişletmek için tıkla... Devlet isterse vermek zorundalar diye biliyorum.
epodhii dedi: Discord kullanıcılar hakkında dışarıya bilgi vermiyor diye biliyorum o yüzden bu kadar rahatlar. Genişletmek için tıkla... Devlet isterse vermek zorundalar diye biliyorum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 5 Eylül 2022 #53 MKaana dedi: Devlet isterse vermek zorundalar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Değil hocam. Şirketler devletimiz karşısında kat kat avantajlı maalesef.
MKaana dedi: Devlet isterse vermek zorundalar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Değil hocam. Şirketler devletimiz karşısında kat kat avantajlı maalesef.
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 5 Eylül 2022 #54 MKaana dedi: Devlet isterse vermek zorundalar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kimsenin Discord ile iletişime geçip bilgi isteyeceğini zannetmiyorum.
MKaana dedi: Devlet isterse vermek zorundalar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kimsenin Discord ile iletişime geçip bilgi isteyeceğini zannetmiyorum.
MKaana Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #55 @epodhii @AnotherJourney savcılık soruşturma açarsa ki sanmıyorum açsınlar karar ile kişisel verilerin korunması kanununu aşabiliyor.
@epodhii @AnotherJourney savcılık soruşturma açarsa ki sanmıyorum açsınlar karar ile kişisel verilerin korunması kanununu aşabiliyor.
MustafaDağtekin Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #56 CypIosh dedi: Hocalarım bana anne adı baba adını attı. Genişletmek için tıkla... evet yazışmalarını görmüştüm konu atmıştın bana öyle bir durum olmadı şuanda olursa beltirim
CypIosh dedi: Hocalarım bana anne adı baba adını attı. Genişletmek için tıkla... evet yazışmalarını görmüştüm konu atmıştın bana öyle bir durum olmadı şuanda olursa beltirim
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 5 Eylül 2022 #57 MustafaDağtekin dedi: Evet yazışmalarını görmüştüm konu atmıştın bana öyle bir durum olmadı şu anda olursa beltirim Genişletmek için tıkla... Hocam sizi tanıyor muyum?
MustafaDağtekin dedi: Evet yazışmalarını görmüştüm konu atmıştın bana öyle bir durum olmadı şu anda olursa beltirim Genişletmek için tıkla... Hocam sizi tanıyor muyum?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 5 Eylül 2022 #58 MKaana dedi: @epodhii @AnotherJourney savcılık soruşturma açarsa ki sanmıyorum açsınlar karar ile kişisel verilerin korunması kanununu aşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam vermeyebilirler. Vermezlerse de devlet para cezası kesiyor. Şirketde ceza kesersen Türkiye'den çekilirim diyor. Yani zor.
MKaana dedi: @epodhii @AnotherJourney savcılık soruşturma açarsa ki sanmıyorum açsınlar karar ile kişisel verilerin korunması kanununu aşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam vermeyebilirler. Vermezlerse de devlet para cezası kesiyor. Şirketde ceza kesersen Türkiye'den çekilirim diyor. Yani zor.
MKaana Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #59 AnotherJourney dedi: Yok hocam vermeyebilirler. Vermezlerse de devlet para cezası kesiyor. Şirketde ceza kesersen Türkiye'den çekilirim diyor. Yani zor. Genişletmek için tıkla... Şirketlerin vermeme hakkı olduğunu bilmiyordum.
AnotherJourney dedi: Yok hocam vermeyebilirler. Vermezlerse de devlet para cezası kesiyor. Şirketde ceza kesersen Türkiye'den çekilirim diyor. Yani zor. Genişletmek için tıkla... Şirketlerin vermeme hakkı olduğunu bilmiyordum.
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 5 Eylül 2022 #60 MKaana dedi: @epodhii @AnotherJourney savcılık soruşturma açarsa ki sanmıyorum açsınlar karar ile kişisel verilerin korunması kanununu aşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Discord ortamında çok var bunlardan. Hiç biri de eksilmiyor aksine çoğalıyorlar.
MKaana dedi: @epodhii @AnotherJourney savcılık soruşturma açarsa ki sanmıyorum açsınlar karar ile kişisel verilerin korunması kanununu aşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Discord ortamında çok var bunlardan. Hiç biri de eksilmiyor aksine çoğalıyorlar.