MustafaDağtekin Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #61 CypIosh dedi: Hocam sizi tanıyor muyum? Genişletmek için tıkla... hayır bugün açtım Technopat hesabımı karıştırmış lmalısınız
CypIosh dedi: Hocam sizi tanıyor muyum? Genişletmek için tıkla... hayır bugün açtım Technopat hesabımı karıştırmış lmalısınız
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.310 Çözümler 3 5 Eylül 2022 #62 Bir şey olacağını düşünmüyorum çünkü daha önceden yemek siparişi sitelerinde sızdırılma olmuştu.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.233 Çözümler 55 5 Eylül 2022 #63 RiskyZone dedi: Bir şey olacağını düşünmüyorum çünkü daha önceden yemek siparişi sitelerinde sızdırılma olmuştu. Genişletmek için tıkla... Sızdırma değilde satma diyelim. Sattıkları fiyatın 20 de 1 i kadar da ceza yediler.
RiskyZone dedi: Bir şey olacağını düşünmüyorum çünkü daha önceden yemek siparişi sitelerinde sızdırılma olmuştu. Genişletmek için tıkla... Sızdırma değilde satma diyelim. Sattıkları fiyatın 20 de 1 i kadar da ceza yediler.
MKaana Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #64 epodhii dedi: Discord ortamında çok var bunlardan. Hiçbiri de eksilmiyor aksine çoğalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende çok karşılaşıyorum 10-12 yaşındaki arkadaşlarımız böyle tehlikeli işlerde bulunuyorlar.
epodhii dedi: Discord ortamında çok var bunlardan. Hiçbiri de eksilmiyor aksine çoğalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende çok karşılaşıyorum 10-12 yaşındaki arkadaşlarımız böyle tehlikeli işlerde bulunuyorlar.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 5 Eylül 2022 #65 MustafaDağtekin dedi: Hayır bugün açtım Technopat hesabımı karıştırmış lmalısınız Genişletmek için tıkla... Sen kimsin konuşmalarını atmıştın vs diyorsun.
MustafaDağtekin dedi: Hayır bugün açtım Technopat hesabımı karıştırmış lmalısınız Genişletmek için tıkla... Sen kimsin konuşmalarını atmıştın vs diyorsun.
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 5 Eylül 2022 #66 MKaana dedi: Bende çok karşılaşıyorum 10-12 yaşındaki arkadaşlarımız böyle tehlikeli işlerde bulunuyorlar. Genişletmek için tıkla... 10-12 biraz düşük olur reşit insanlar bile yapıyor. Mebbis panele varana kadar ellerinde bulunuyor.
MKaana dedi: Bende çok karşılaşıyorum 10-12 yaşındaki arkadaşlarımız böyle tehlikeli işlerde bulunuyorlar. Genişletmek için tıkla... 10-12 biraz düşük olur reşit insanlar bile yapıyor. Mebbis panele varana kadar ellerinde bulunuyor.
MustafaDağtekin Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #67 CypIosh dedi: Sen kimsin konuşmalarını atmıştın vs diyorsun. Genişletmek için tıkla... hayır bu site'de konu açmışsın ondan bahsediyorum cevaplamamıştım
CypIosh dedi: Sen kimsin konuşmalarını atmıştın vs diyorsun. Genişletmek için tıkla... hayır bu site'de konu açmışsın ondan bahsediyorum cevaplamamıştım
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 5 Eylül 2022 #68 MustafaDağtekin dedi: Hayır bu Site'de konu açmışsın ondan bahsediyorum cevaplamamıştım. Genişletmek için tıkla... Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
MustafaDağtekin dedi: Hayır bu Site'de konu açmışsın ondan bahsediyorum cevaplamamıştım. Genişletmek için tıkla... Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
MKaana Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 5 Eylül 2022 #69 epodhii dedi: 10-12 biraz düşük olur reşit insanlar bile yapıyor. Mebbis panele varana kadar ellerinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Farkındayım gerçekten garip birinin bilgilerini bulmak kendilerini hacker mı yapıyor zannediyorlar.
epodhii dedi: 10-12 biraz düşük olur reşit insanlar bile yapıyor. Mebbis panele varana kadar ellerinde bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Farkındayım gerçekten garip birinin bilgilerini bulmak kendilerini hacker mı yapıyor zannediyorlar.
MustafaDağtekin Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #70 CypIosh dedi: Siz böyle bir şey yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... rebelfreedoom diye tarıştığım kişi atmıştı bende engellemiştim
CypIosh dedi: Siz böyle bir şey yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... rebelfreedoom diye tarıştığım kişi atmıştı bende engellemiştim