Discord üzerinden bilgilerin paylaşılmasının önüne nasıl geçilir?

fearlessBHT

Femtopat
Daha fazla  
Hocam şimdi bir şey sormak istiyorum. Discord üzerinden arkadaş bildiğin benim bütün bilgilerimi yolladı fakat ben kimseye bilgilerimi vermeme rağmen böyle şeyler oldu. Bunların önüne geçilmesi için ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam zaten panelciler Discord uzerinden boyle seyler yapildigi icin Discord yasakli ya şu anda. Yapabileceginiz bir şey yok hepsi klavye bebesi 13-14 yasinda 100-200 lira verip panel aliyorlar bu sekilde milleti dolandirmaya calisiyorlar

Hocam bilgilerinizi vermemenize rağmen bilgilerinizi bulmasının mümkünatı yok. Instagram adresiniz veya sosyal medya hesaplarınız discordda yazıyor muydu? İsim soyisminiz varsa oradan tüm bilgilerinize erişiyorlar.

Hocam bilgilerinizi vermemenize rağmen bilgilerinizi bulmasının mümkünatı yok. Instagram adresiniz veya sosyal medya hesaplarınız discordda yazıyor muydu? İsim soyisminiz varsa oradan tüm bilgilerinize erişiyorlar.
imkansız hocam hiçbir yerde yazmıyordu

imkansız hocam hiçbir yerde yazmıyordu
Hocam discord üzerinden senin bilgilerini bulmasının mümkünatı yok discordun exploiti yok açığı yok. Belki discordda arkadaşınıza bilgilerinizi verdiniz o başkasıyla paylaştı vs. olasılıkları değerlendirir misiniz? Çünkü discord devletlerle bile çok ekstrem bir durum olmadıkça bilgi paylaşmıyor. Herhangi birisi siz bilgilerinizi vermedikten sonra sizi bulamaz.

Hocam hiçbir sekilde arkadaşlarıma bilgi vermem. Sadece Discord üzerinden konuşurum ve bir oyun sunucusunda bir kisiyi uzaklaştırdığım için benim adresimi ve ismimi attı o.

Hocam hiçbir sekilde arkadaşlarıma bilgi vermem. Sadece Discord üzerinden konuşurum ve bir oyun sunucusunda bir kisiyi uzaklaştırdığım için benim adresimi ve ismimi attı o.
Böyle bir şey mümkün değil. Discord gibi bir platformdan bahsediyoruz. Elbet bir açık vermişsindir kendi verdiğin açık sayesinde seni bulmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…