Discord üzerinden çalınan bilgilere ne yapılır?

fazli36

Kilopat
Discord'da tanıdığım birinin hesabından bir setup dosyası geldi o kişiye güvendiğim için açtım sonra tüm bilgilerim çalındı, elinde şifrelerim var değiştirdiğimde de görebiliyor. 300 TL atarsan silerim diyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dava açarım, polise giderim vb. diyerek korkutabilirsiniz, veya önemli değilse umursamayın boş verin ne yaparsa yapsın bilgileri, veya hesaplarınızın şifresini değiştirin, sıfırlayın mail veya telefon numarası olabilir platforma göre ayarlarsınız.
EDIT: Bilgisayara format atın ondan sonra hesaplarınızı kurtarın, trojan virüsü atmış her hareketiniz kaydolur yoksa.

300TL bitmez bir daha ister.

Hocam telefondan değiştirdim şifreyi yine gördü Kaspersky ile taratıyorum şu an yeterli olur mu?

Hocam telefondan değiştirdim şifreyi yine gördü Kaspersky ile taratıyorum şu an yeterli olur mu?

Yok olmaz gizlemiştir, başka cihazdan değiştirin şifreleri, sonra telefona hard reset atın bu kadar basit.

Yok olmaz gizlemiştir, başka cihazdan değiştirin şifreleri, sonra telefona hard reset atın bu kadar basit.
bilgisayarda önemli çok dosya var resimler vb. format atmadan kurtarmanın yolu yok mu?
ayrıca virüs bilgisayara bulaştı ben telefondan değiştirdim şifreyi başka cihazdan değiştirsem yine göremez mi?

Bilgisayarda önemli çok dosya var resimler vb. format atmadan kurtarmanın yolu yok mu?
Ayrıca virüs bilgisayara bulaştı ben telefondan değiştirdim şifreyi başka cihazdan değiştirsem yine göremez mi?

Varda, tam işe yaramayabilir klasik kolay yöntemler mevcut ayrıca sizin tecrübenize bakar, ben size kolay ve direk kurtuluş yolu sundum, tam olarak hangi cihaza bulaştı telefona mı bilgisayara mı?

Bilgisayara bulaştı

Tamam o zaman güvenli moda çekin bilgisayarı Kaspersky ile taratın (tam tarama önermiyorum boşa vakit kaybı) gizli dosyaları göster seçeneğini etkinleştirip taratın ama tam sonuç almak için, daha sonra şansınız varsa siler zaten o kendi yoksa artık başka yöntemlere geçmeniz lazım, videolara bakabilirsiniz YouTube'dan güveni modda virüs temizleme diye.

beni korkutan telefondan Instagram içinden şifremi değiştirdiğimde değiştirdiğim şifreyi bana söylemesi oldu. Modeme bağlıydım ondan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…