Discord üzerinden çalınan bilgilere ne yapılır?

Beni korkutan telefondan Instagram içinden şifremi değiştirdiğimde değiştirdiğim şifreyi bana söylemesi oldu. Modeme bağlıydım ondan olabilir mi?

O zaman içiniz hem rahat olsun gidin önemli dosyaları bir USB belleğe atın, bilgisayarıda telefonuda iyice formatlayın, daha sonra modemi kapatıp açın veya resetleyin.

O zaman içiniz hem rahat olsun gidin önemli dosyaları bir USB belleğe atın, bilgisayarıda telefonuda iyice formatlayın, daha sonra modemi kapatıp açın veya resetleyin.
Kaspersky da opera cookies ile ilgili dosyalar çıkıyor sıkıntılı olarak bununla ilgili bir şey olabilir mi

Kaspersky'da Opera cookies ile ilgili dosyalar çıkıyor sıkıntılı olarak bununla ilgili bir şey olabilir mi?

Olabilir, yüklü olan trojanla extra bir şeyler yüklemiş olabilir eklenti vs. webde yaptıklarınızı takip etmek için.

Telefonu nasıl formatlayabilirim?

İngilizceniz iyise napmanız gerektiğini anlarsanız rahatça yapabilirsiniz, video yardımcı olacaktır;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkürler ama telefona format atmak hiç istemiyorum sizce gerekli mi telefona bişey bulaşmış mıdır?

Teşekkürler ama telefona format atmak hiç istemiyorum sizce gerekli mi telefona bir şey bulaşmış mıdır?

Telefondan girdiğim şifreyi gördü diyorsunuz, büyük ihtimal bulaşmıştır o zaman bir şeyler ama bunları yapmadan önce mutlaka modemle ilgili dediğimi yapmanızda fayda var.

Telefondan girdiğim şifreyi gördü diyorsunuz, büyük ihtimal bulaşmıştır o zaman bir şeyler ama bunları yapmadan önce mutlaka modemle ilgili dediğimi yapmanızda fayda var.
böyle şeyler attı. modemi kapatıp açtım resetledim

Dosya Ekleri

• IMG_20230913_021823.png
    77,3 KB · Görüntüleme: 114
  • image-7.png
    343,7 KB · Görüntüleme: 118
  • image-6.png
    80,6 KB · Görüntüleme: 121
Konunun modemle hiçbir alakası yok ustam. Modeminde port açık olmadığı sürece bilgisayar veya telefonuna erişim sağlayamaz. Ki siz ekstra bunu yapmadiysaniz erisim için açık port yoktur. Şifrenizi telefon üzerinden değiştirin. Misal, Google için Giriş yapılan cihazlar diye bir seçenek var, oradan sadece kendi telefonunuz kalacak şekilde tüm cihazlardan hızlıca oturumu kapatın, sonra şifrenizi bir kere daha hızlıca değiştirin. Attığı virüsten anladığım kadarıyla, tarayıcı çerezlerini almış. Dolayısıyla kayıtlı şifreleriniz de onun eline geçmiş. Şifrenizi görmesinin nedenini tam olarak anlamış değilim fakat eğer o hesaplarınızın olduğu platform gösteriyorsa öyle görmüş olabilir.
Onun dışında, sıfırlama yapmanıza gerek olmadan kısa yoldan, sistem geri yükleme kısmına giriş yapın Windowsda, o virüsü indirdiğiniz tarih ve saatten önceki herhangi bir geri yükleme noktasına geçiş yapın. Bazı programlar çalışmayabilir fakat o geri yükleme ekranında seçtiğiniz tarihe kadar olan dosyalarınız korunur.
Kaspersky tarayıcı dosyalarında sorun bulmuştu sanırsam, Kaspersky haklı yüksek ihtimalle. Siz yine de dediklerimi kafanızda tutun, deneyip denememek size kalmış

O dediğim, cihazlardan çıkış yapma olayını ve şifre değiştirme işlerini bütün hesaplarınız için yapın, sadece Google için değil, ve giriş yapılan cihazlardan size ait olmayan cihazları bildirin banlatabiliyorsaniz banlatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…