Discord üzerinden çalınan Google hesabı nasıl kurtarılır?

Çalınalı baya olmuş hocam, kurtarma e-postası falan yoksa dediğim gibi siz o hesabı unutun.
Nasıl bu kadar basit bir şekilde hesabı unutun diyorsunuz ? Hani tam Google sistemini bilemediğim için soruyorum ama koskoca Google, birinin hesabı çalınınca gerekli bilgileri verdikten sonra geri vermesi lazım. Bunun en iyi yapan Steam var gibi şuan. Adamlara fatura atıyorsun sana hesabı geri veriyorlar ama Google de nasıl iletişim kurulacak ya da bu tür güvenlik sorunlarında posta olmadığı halde hesabı unutmak bana sacma geliyor.

Dediğim gibi gerekli bilgileri verdikten sonra bence Google yardımcı olur ancak olmuyorsa da olası başımıza gelecek böyle bir durumda biz de mağdur olacağız.

Kurtarma e postası falan olmadan Google nasıl etsin? Belki adam yalan söylüyor bir başkasının hesabını ele geçirmek için.

Kurtarma e postası falan olmadan Google nasıl etsin? Belki adam yalan söylüyor bir başkasının hesabını ele geçirmek için.

Ben yalan soylemiyorum. Ben kendi hesabımı kurtarmak istiyorum.

Siz tam yazdıklarımı anlamadınız sanırım.
Bir hesabı anormal şekilde başkası kullanıyorsa ve postaları da değiştirdiyse kullanıcı, bunun kendisine ait olmadığını ispat etmeli. Benim anlatmaya çalıştığım bu.
Konu sahibin kurtma postası x ise ama çalındıktan sonra y olduysa bunu kanıtlamalı.
Ancak kurtarma mailinile Google maili aynıysa sanırım ispatlaması zor olur.
Bence bu tür durumlarda 5 TL de olsa ufak bir alışveriş Google maili den yapılmalı. En azından kanıt olarak ileri sürülebilir.

Hatta size bir kanıt göstereyim. Bir tane video da minecraft oynayan adamın sağ üste VAPE V4 gösteriyor. O aslında benim hilem. Yorumlarada birisi "free vapeden devammı" yazmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…