Çözüldü Discord üzerinden çalınan Steam hesabı nasıl geri alınır?

• Konuyu başlatan em0s
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 201
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

em0s

Decapat
Bugün arkadaşıma Discord üzerinden bir mesaj gelmiş, gelen mesajın içeriği şu;
"Steam pazarında sattığım ürün çalındı, hatayla seni reportladım" tarzı bir şey. Daha sonra bazı bilgileri istemiş, Steam geçmişi gibi. Daha sonra hesaptan çıkmasını ve Steam mobil App'e gelen kodu onaylamasını istemiş. Sonra hesabın telefon numarası ve maili kaldırılmış, farklı bir mail eklenmiş. Yani hesap çalınmış.
Hesabı almak mümkün müdür? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşımın hesabı şu an böyle gözüküyor.

Çözüm
Gaben gelse hesabımı istese yine vermem, mesela gaben niye beni hedef görsün ki değil mi arkadaşın rastgele adamdan iki söz yedi diye her şeyini niye veriyor? Gerçekten bilmem ne ekibiymiş cartmış curtmuş diye her oltaya yem olmamak lazım. neyse muhtemelen hesabı geri alır fakat aksiyon almasın birdaha, bakın internette ufak bir araştırmayla neler çıkıyor;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam destek ile iletişime geçip hesabın kendine ait olduğunu doğruladıktan sonra geri alınabilir.

Arkadaşıma hesabı hakkında bazı fotoğraflar yollamış, arkadaşım da ikna olmuş.

Bu tarz görseller.

Gaben gelse hesabımı istese yine vermem, mesela gaben niye beni hedef görsün ki değil mi arkadaşın rastgele adamdan iki söz yedi diye her şeyini niye veriyor? Gerçekten bilmem ne ekibiymiş cartmış curtmuş diye her oltaya yem olmamak lazım. neyse muhtemelen hesabı geri alır fakat aksiyon almasın birdaha, bakın internette ufak bir araştırmayla neler çıkıyor;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…