Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.090 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #11 hoot owl dedi: Gizli pencereden linke girince gitmiyor değil mi bilgiler? Hesap bilgilerim veya başka hiçbir bilgi girilmedi. Hocam kesin bir cevap verebilirseniz huzura erebileceğim. Genişletmek için tıkla... Gizli penceredede gidiyor, zaten bu sahte link. Ne faydası olacak sana?
hoot owl dedi: Gizli pencereden linke girince gitmiyor değil mi bilgiler? Hesap bilgilerim veya başka hiçbir bilgi girilmedi. Hocam kesin bir cevap verebilirseniz huzura erebileceğim. Genişletmek için tıkla... Gizli penceredede gidiyor, zaten bu sahte link. Ne faydası olacak sana?
hoot owl Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 176 Çözümler 1 15 Nisan 2024 #12 Kasa dedi: Gizli penceredede gidiyor, zaten bu sahte link. Ne faydası olacak sana? Genişletmek için tıkla... Yapay zekaya sorduğumda gizli pencereden girmek güvenli dediği için.
Kasa dedi: Gizli penceredede gidiyor, zaten bu sahte link. Ne faydası olacak sana? Genişletmek için tıkla... Yapay zekaya sorduğumda gizli pencereden girmek güvenli dediği için.
iamDeniz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör Cinsiyet Diğer Meslek Melancholia 15 Nisan 2024 #13 hoot owl dedi: Yapay zekaya sorduğumda gizli pencereden girmek güvenli dediği için. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam. Daha dikkatli olun sonraki seferlerde.
hoot owl dedi: Yapay zekaya sorduğumda gizli pencereden girmek güvenli dediği için. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun hocam. Daha dikkatli olun sonraki seferlerde.
Kasa Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 1.090 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #14 hoot owl dedi: Yapay zekaya sorduğumda gizli pencereden girmek güvenli dediği için. Genişletmek için tıkla... Hala IP gibi bilgileriniz gidebilir, bence içinde veri(kredi kartı, hesaplar v.b.) olmayan bilgisayarda VPN ile girmeyi deneyebilirsiniz.
hoot owl dedi: Yapay zekaya sorduğumda gizli pencereden girmek güvenli dediği için. Genişletmek için tıkla... Hala IP gibi bilgileriniz gidebilir, bence içinde veri(kredi kartı, hesaplar v.b.) olmayan bilgisayarda VPN ile girmeyi deneyebilirsiniz.