Discord üzerinden dolandırılınca ne yapılabilir?

yusuf_515

Zeptopat
Daha fazla  
Discord üzerinden birisi ile takas yapmak için anlaştık (Türk değil), bana dedi ki DMarket sitesi üzerinden Team Fortress 2 anahtarı karşılığında CS2'de bıçak vereceğini söyledi. Hesabına baktım bayağı değerliydi sonra yayın açtırdım, bak işte profili güncelleyebiliyorum hesabın benim olduğuna inandın mı gibi şeyler söyledi, en sonra dediğim site üzerinden anahtarlarımı alıp engelledi beni, bunun IP'sini falan bulabilir miyim acaba? İleride dava açmayı düşünüyorum eğer hakkım varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam takas olaylari yasak zaten diye biliyorum o yuzden pek bir şey yapabilecegini sanmiyorum ama bilgili birisini beklemek daha yararli olur. Gecmis olsun.

Türkiye'de yaşamıyorsa dava açamazsın.
Zaten dava büyük ihtimalle düşer paranıza yazık.

Discord'un Türkiye serverleri vs. bulunmadığı için dava açılsa bile kanıt yetersizliğinden hiçbir şey olmaz. Eğer Discord üzerinden dolandırıldıysanız şimdiden geçmiş olsun.

İş işten geçmiş artık paranızı geri alma ihtimaliniz yok denecek kadar az umarım çok yüksek bir para değildir, geçmiş olsun.

Hocam o kişinin Steam profiline baktığınız zaman güvenilmeyen birisi olduğu yazmıyor mu? -rep'ler ile dolu olsa gerek, oradan anlayabilirdiniz takasa girmeden önce. Geçmiş olsun, umarım kurtarabilme şansın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…