Discord üzerinden hakaret davası açılır mı?

Discord panelcilerin bile IP'sini vermedi hakaret eden adamınkini mi verecek?

Hayatta umursamamayı öğrenmeli toplum. Umursama geç, engelle.
Ha hakaret davası açılır mı derseniz, işte o zor.

Hayatta umursamamayı öğrenmeli toplum. Umursama geç, engelle.

Kesinlikle haklısınız fakat kendisi yaşadığı şehri ismini verdi bana bende bu bilgiler ve kanıtlar doğrultusunda açabilir miyim diye merak etmiştim fakat belli ki çok gülünç bir soru sormuşum.

Arkadaşlar Discord kapandı fakat ben halâ kullanıyorum fakat bana bir kişi hakaret etti ve bu çok sinirime dokundu. Ben bunun üzerinden kişiye hakaret davası açabilir miyim?
Açılmaz hocam. İki küfretti diye dava mı açılır ? sende ona küfür et. Ben hep öyle yaparım ama gaza gelipte anayı karıştırma işte bu sefer zorda olsa açılabilir.

Kesinlikle haklısınız fakat kendisi yaşadığı şehri ismini verdi bana bende bu bilgiler ve kanıtlar doğrultusunda açabilir miyim diye merak etmiştim fakat belli ki çok gülünç bir soru sormuşum.

Bana edilen küfürler ve ailevi küfürler o kadar fazla ki, tek yaptığım şey umursamamak ve engellemek. Bu tür insanların hayatınıza bir etkisi olmasın. Gülünç bir kişiliğe sahip deyin, geçin. Yolda geçse bile sizi tanımayacak sende onu.

Arkadaşlar Discord kapandı fakat ben halâ kullanıyorum fakat bana bir kişi hakaret etti ve bu çok sinirime dokundu. Ben bunun üzerinden kişiye hakaret davası açabilir miyim?

Discord'da bir sunucuya girip 10 dakika sohbet açtıktan sonra otomatik hakaret yersiniz zaten buna karşılık vermeye falan çalışırsanızda tam olarak şu olay yaşanacak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…