A AdolfBateman Femtopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #11 Ellie Williams dedi: Suç teşkil etmeyen bir görüntünün depolanması ve paylaşılması neden suç olsun? Genişletmek için tıkla... Kanunlarda 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezası var diye biliyorum (yanlış rakamlar vermiş olabilirim). Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023
Ellie Williams dedi: Suç teşkil etmeyen bir görüntünün depolanması ve paylaşılması neden suç olsun? Genişletmek için tıkla... Kanunlarda 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezası var diye biliyorum (yanlış rakamlar vermiş olabilirim).
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 18 Mayıs 2023 #12 Ellie Williams dedi: Suç teşkil etmeyen bir görüntünün depolanması ve paylaşılması neden suç olsun? Genişletmek için tıkla... Müstehcen videolar suç teşkil etmiyor mu?
Ellie Williams dedi: Suç teşkil etmeyen bir görüntünün depolanması ve paylaşılması neden suç olsun? Genişletmek için tıkla... Müstehcen videolar suç teşkil etmiyor mu?
A AdolfBateman Femtopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #13 Neyse cevap veren herkese teşekkür ederim, burayı yeni kullanıyorum da sorularıma cevap aldıktan sonra yapmam gereken herhangi bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023
Neyse cevap veren herkese teşekkür ederim, burayı yeni kullanıyorum da sorularıma cevap aldıktan sonra yapmam gereken herhangi bir şey var mı?
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 18 Mayıs 2023 #14 AdolfBateman dedi: Neyse cevap veren herkese teşekkür ederim, burayı yeni kullanıyorum da sorularıma cevap aldıktan sonra yapmam gereken herhangi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözen bir mesaj varsa raporla seçeneğinden çözüm kısmına tik at raporla. Yoksa bir şey yapmana gerek yok.
AdolfBateman dedi: Neyse cevap veren herkese teşekkür ederim, burayı yeni kullanıyorum da sorularıma cevap aldıktan sonra yapmam gereken herhangi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözen bir mesaj varsa raporla seçeneğinden çözüm kısmına tik at raporla. Yoksa bir şey yapmana gerek yok.
A AdolfBateman Femtopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #15 Tamamdır teşekkürler.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 18 Mayıs 2023 #16 AdolfBateman dedi: Kanunlarda 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezası var diye biliyorum (yanlış rakamlar vermiş olabilirim). Genişletmek için tıkla... Bu ifşa, şantaj tarzı görüntüler için geçerli. Hollywoo dedi: Müstehcen videolar suç teşkil etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Müstehcen demek özel hayatın gizliliğini açığa çıkarmak değil, ikisi ayrı kavramlar. Sahibi paylaşmışsa gizlilik falan olmaz ortada.
AdolfBateman dedi: Kanunlarda 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezası var diye biliyorum (yanlış rakamlar vermiş olabilirim). Genişletmek için tıkla... Bu ifşa, şantaj tarzı görüntüler için geçerli. Hollywoo dedi: Müstehcen videolar suç teşkil etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Müstehcen demek özel hayatın gizliliğini açığa çıkarmak değil, ikisi ayrı kavramlar. Sahibi paylaşmışsa gizlilik falan olmaz ortada.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 18 Mayıs 2023 #17 Ellie Williams dedi: Bu ifşa, şantaj tarzı görüntüler için geçerli. Müstehcen demek özel hayatın gizliliğini açığa çıkarmak değil, ikisi ayrı kavramlar. Sahibi paylaşmışsa gizlilik falan olmaz ortada. Genişletmek için tıkla... Sandığınız gibi değil. Müstehcenlik suçunu ve müstehcen video kapsamına giren içerikleri araştırabilirsiniz bir sürü içerik var.
Ellie Williams dedi: Bu ifşa, şantaj tarzı görüntüler için geçerli. Müstehcen demek özel hayatın gizliliğini açığa çıkarmak değil, ikisi ayrı kavramlar. Sahibi paylaşmışsa gizlilik falan olmaz ortada. Genişletmek için tıkla... Sandığınız gibi değil. Müstehcenlik suçunu ve müstehcen video kapsamına giren içerikleri araştırabilirsiniz bir sürü içerik var.
A AdolfBateman Femtopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #18 Bende cinsel içerikli videoların direk müstehcen video kapsamına giriyor diye biliyorum