M e l i s s a Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 740 Çözümler 3 1 Haziran 2021 #101 Yamaner dedi: Ya açarım ama kız açar'mı bilemem Ayrıca eski sevgilisinin olduğunu'da biliyorum bana söylemişti ayrıyız ama konuşuyoruz falan demişti dün engellediğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Cevap yazının içinde zaten "Dün".. riske girmek istiyorsanız konuşmaya devam eğer sorun çıkar vs diyorsanız bence konuşmayın.
Yamaner dedi: Ya açarım ama kız açar'mı bilemem Ayrıca eski sevgilisinin olduğunu'da biliyorum bana söylemişti ayrıyız ama konuşuyoruz falan demişti dün engellediğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Cevap yazının içinde zaten "Dün".. riske girmek istiyorsanız konuşmaya devam eğer sorun çıkar vs diyorsanız bence konuşmayın.
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 1 Haziran 2021 #102 M e l i s s a dedi: Cevap yazının içinde zaten "Dün".. riske girmek istiyorsanız konuşmaya devam eğer sorun çıkar vs diyorsanız bence konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla eski sevgilisi kıza yeniden yanaşmaya çalışıyor ama izin vermek istemiyorum kızda istemiyor.
M e l i s s a dedi: Cevap yazının içinde zaten "Dün".. riske girmek istiyorsanız konuşmaya devam eğer sorun çıkar vs diyorsanız bence konuşmayın. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla eski sevgilisi kıza yeniden yanaşmaya çalışıyor ama izin vermek istemiyorum kızda istemiyor.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #103 Herhangi bir tag ile alım yapan sunucudan bulduysan işin zor.
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 1 Haziran 2021 #104 YiğitSRN dedi: Herhangi bir tag ile alım yapan sunucudan bulduysan işin zor. Genişletmek için tıkla... Yok ordan bulmadım o beni buldu
YiğitSRN dedi: Herhangi bir tag ile alım yapan sunucudan bulduysan işin zor. Genişletmek için tıkla... Yok ordan bulmadım o beni buldu
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.012 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #105 Yamaner dedi: Denerim görüntülü konuşmayı toplayabilirsem o cesareti Genişletmek için tıkla... Hocam, ben bunda utanacak bir şey görmüyorum. Peki neden utanıyorsunuz?
Yamaner dedi: Denerim görüntülü konuşmayı toplayabilirsem o cesareti Genişletmek için tıkla... Hocam, ben bunda utanacak bir şey görmüyorum. Peki neden utanıyorsunuz?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Haziran 2021 #106 Aklıma direk bu geldi sen anlamışsındır.
GroveMeet Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #107 Yamaner dedi: Bildiğim kadarıyla eski sevgilisi kıza yeniden yanaşmaya çalışıyor ama izin vermek istemiyorum kızda istemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam afedersinde 11 sayfa oldu artık bir şey yapacak mısın?
Yamaner dedi: Bildiğim kadarıyla eski sevgilisi kıza yeniden yanaşmaya çalışıyor ama izin vermek istemiyorum kızda istemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam afedersinde 11 sayfa oldu artık bir şey yapacak mısın?
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 1 Haziran 2021 #108 Yamaner dedi: Yok ordan bulmadım o beni buldu Genişletmek için tıkla... Nası buldu ? Durduk yere bi yerden bulması neredeyse imkansız. Ya bir sunucudan gördü veya bir arkadaşınız söyledi.
Yamaner dedi: Yok ordan bulmadım o beni buldu Genişletmek için tıkla... Nası buldu ? Durduk yere bi yerden bulması neredeyse imkansız. Ya bir sunucudan gördü veya bir arkadaşınız söyledi.
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 1 Haziran 2021 #109 Thomas Musk dedi: Hocam, ben bunda utanacak bir şey görmüyorum. Peki neden utanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya şöyle söyleyeyim tanımadığım insanlara görüntü açmışlığım var Discord üzerinden. Ama yakınlaştığım kıza açarken utanıyorum sebepsizce. GroveMeet dedi: Hocam afedersinde 11 sayfa oldu artık bir şey yapacak mısın? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki sohbet ediyoruz ne güzel egeed dedi: Nası buldu ? Durduk yere bi yerden bulması neredeyse imkansız. Ya bir sunucudan gördü veya bir arkadaşınız söyledi. Genişletmek için tıkla... Bir sunucudan buldu ekledi beni öyle gelişti olaylar.
Thomas Musk dedi: Hocam, ben bunda utanacak bir şey görmüyorum. Peki neden utanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya şöyle söyleyeyim tanımadığım insanlara görüntü açmışlığım var Discord üzerinden. Ama yakınlaştığım kıza açarken utanıyorum sebepsizce. GroveMeet dedi: Hocam afedersinde 11 sayfa oldu artık bir şey yapacak mısın? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki sohbet ediyoruz ne güzel egeed dedi: Nası buldu ? Durduk yere bi yerden bulması neredeyse imkansız. Ya bir sunucudan gördü veya bir arkadaşınız söyledi. Genişletmek için tıkla... Bir sunucudan buldu ekledi beni öyle gelişti olaylar.
ututututuu Hectopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #110 Benim de başıma gelmişti sonu iyi olmuyor tavsiye etmiyorum