Y YusufCinarCaner Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 123 4 Ağustos 2021 #31 glikojen dedi: Bunu sakın çocuğa söylemeyin hocam. Davanın nasıl sonuçlandığını da bize söylersiniz artık . Genişletmek için tıkla... Takipte kalın, Hocam. 1 saat içinde döneceğim, Sayfayı kapatmayın. (Dilerseniz) Liberte Sergen dedi: Tamamdır hocam bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... glikojen dedi: Bunu sakın çocuğa söylemeyin hocam. Davanın nasıl sonuçlandığını da bize söylersiniz artık . Genişletmek için tıkla... Döndüm. Son düzenleme: 4 Ağustos 2021
glikojen dedi: Bunu sakın çocuğa söylemeyin hocam. Davanın nasıl sonuçlandığını da bize söylersiniz artık . Genişletmek için tıkla... Takipte kalın, Hocam. 1 saat içinde döneceğim, Sayfayı kapatmayın. (Dilerseniz) Liberte Sergen dedi: Tamamdır hocam bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... glikojen dedi: Bunu sakın çocuğa söylemeyin hocam. Davanın nasıl sonuçlandığını da bize söylersiniz artık . Genişletmek için tıkla... Döndüm.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2021 #32 YusufCinarCaner dedi: Takipte kalın, Hocam. 1 saat içinde döneceğim, Sayfayı kapatmayın. (Dilerseniz) Döndüm. Genişletmek için tıkla... Ne dediler hocam?
YusufCinarCaner dedi: Takipte kalın, Hocam. 1 saat içinde döneceğim, Sayfayı kapatmayın. (Dilerseniz) Döndüm. Genişletmek için tıkla... Ne dediler hocam?
Y YusufCinarCaner Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 123 4 Ağustos 2021 #33 Liberte Sergen dedi: Ne dediler hocam? Genişletmek için tıkla... Davanın muhtemelen sonuçlanmadan kapanacağını söylediler, fakat ben diğerlerine yapıp ucuz yırtmaması için işlemleri başlattım.
Liberte Sergen dedi: Ne dediler hocam? Genişletmek için tıkla... Davanın muhtemelen sonuçlanmadan kapanacağını söylediler, fakat ben diğerlerine yapıp ucuz yırtmaması için işlemleri başlattım.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.380 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 4 Ağustos 2021 #34 YusufCinarCaner dedi: Davanın muhtemelen sonuçlanmadan kapanacağını söylediler, fakat ben diğerlerine yapıp ucuz yırtmaması için işlemleri başlattım. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsınız hocam.
YusufCinarCaner dedi: Davanın muhtemelen sonuçlanmadan kapanacağını söylediler, fakat ben diğerlerine yapıp ucuz yırtmaması için işlemleri başlattım. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsınız hocam.
Y YusufCinarCaner Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 123 4 Ağustos 2021 #35 glikojen dedi: En iyisini yapmışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Yarın bugün sizede yapıp cezasız kalacaktı.
glikojen dedi: En iyisini yapmışsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Yarın bugün sizede yapıp cezasız kalacaktı.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #36 Bunu ciddiyemi alıyorsunuz cidden?
Y YusufCinarCaner Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 123 4 Ağustos 2021 #37 MükreminT dedi: Bunu ciddiye mi alıyorsunuz cidden? Genişletmek için tıkla... Konudan çıkabilirsin?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #38 YusufCinarCaner dedi: Konudan çıkabilirsin? Genişletmek için tıkla... Bunun üstüne bir şey diyemem eyvallah.
YusufCinarCaner dedi: Konudan çıkabilirsin? Genişletmek için tıkla... Bunun üstüne bir şey diyemem eyvallah.
Y YusufCinarCaner Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 123 4 Ağustos 2021 #39 MükreminT dedi: Bunun üstüne bir şey diyemem eyvallah. Genişletmek için tıkla... Tek bir mesaja bence diyebilirsiniz.
MükreminT dedi: Bunun üstüne bir şey diyemem eyvallah. Genişletmek için tıkla... Tek bir mesaja bence diyebilirsiniz.
F forzahorizon420 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 92 5 Ağustos 2021 #40 YusufCinarCaner dedi: Bİlgisayar verilerime erişmek ile tehdit ediyor. Arkadaşımın arkadaşı (Numarası var) Başka hesaplar açıyor ve gruplara ekliyor tekrar tekrar tehdit ediyor Genişletmek için tıkla... Bu bir tehdit değildir. Daha iddialı bir şey belirtmen gerekir yoksa sonuç alamazsınız. Not: Savcı adayıyım.
YusufCinarCaner dedi: Bİlgisayar verilerime erişmek ile tehdit ediyor. Arkadaşımın arkadaşı (Numarası var) Başka hesaplar açıyor ve gruplara ekliyor tekrar tekrar tehdit ediyor Genişletmek için tıkla... Bu bir tehdit değildir. Daha iddialı bir şey belirtmen gerekir yoksa sonuç alamazsınız. Not: Savcı adayıyım.