TheRelaxBoy Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 3 Eylül 2023 #2 Engelleyip geçebilirsiniz. Veya uğraşacağım derseniz tehditlerini yazılı olarak yapıyorsa kanıtları toplayıp verin savcılığa sonra ailesi koştursun peşinizde.
Engelleyip geçebilirsiniz. Veya uğraşacağım derseniz tehditlerini yazılı olarak yapıyorsa kanıtları toplayıp verin savcılığa sonra ailesi koştursun peşinizde.
Honda Civic FB7 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Marmaris 3 Eylül 2023 #3 TheRelaxBoy dedi: Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey yapamaz. Cimer'e şikayet açın onun ss'ini atın bırakın ailesi uğraşssın. CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER); bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. www.cimer.gov.tr
TheRelaxBoy dedi: Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey yapamaz. Cimer'e şikayet açın onun ss'ini atın bırakın ailesi uğraşssın. CİMER - T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER); bilişim ve iletişim teknolojileri kullanılarak hayata geçirilen bir halkla ilişkiler uygulamasıdır. www.cimer.gov.tr
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 3 Eylül 2023 #4 Engelleyip geçebilirsiniz. Artık herkeste panel var ve herkesin bilgisi herkeste var.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.894 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 TheRelaxBoy dedi: Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Engel atabilirsin.
TheRelaxBoy dedi: Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Engel atabilirsin.
Dostich231 Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 121 3 Eylül 2023 #6 Hocam CİMER'e şikayet edin geçin engelleyin ayrıcada.
AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 3 Eylül 2023 #7 TheRelaxBoy dedi: Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yetkililere şikayet et annesi babası uğraşsın, onlar stres olsun.
TheRelaxBoy dedi: Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Yetkililere şikayet et annesi babası uğraşsın, onlar stres olsun.
Treomrex Picopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #8 dava ile uğraşamam diyorsan engelle geç , artık adres tc no felan 9 yaşındaki cocuk tarafindan bile cok kolay bulunabiliyor.
dava ile uğraşamam diyorsan engelle geç , artık adres tc no felan 9 yaşındaki cocuk tarafindan bile cok kolay bulunabiliyor.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.226 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #9 CİMER'e şikayet edip ona söyle de biraz tutuşsun, ergenin teki diye düşünüyorum
vetenoa06 Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #10 TheRelaxBoy dedi: Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Engelle,Bir şey yapamaz öylelerini çok gördüm.
TheRelaxBoy dedi: Discord'da bir panelci arkadaşım benim adresime kadar bulmuş ve beni tehdit ediyor, para istiyor. Ben de ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Engelle,Bir şey yapamaz öylelerini çok gördüm.