Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 5 Ekim 2023 #11 Dolandırıcı hocam.
Z Enes Çetin Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #12 Jennifer dedi: Discord hesabı bağlantılar yerinde Steam hesabın görünüyor muydu? Kesinlikle dolandırıcılar. Genişletmek için tıkla... evet gözüküyordu.
Jennifer dedi: Discord hesabı bağlantılar yerinde Steam hesabın görünüyor muydu? Kesinlikle dolandırıcılar. Genişletmek için tıkla... evet gözüküyordu.
Jennifer Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 465 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #13 Z Enes Çetin dedi: evet gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Rahat ol dolandırıcı bunlar hiçbir Valve çalışanı sana Discord gibi sosyal medya üzerinden hesabın tehlikede yazamaz.
Z Enes Çetin dedi: evet gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Rahat ol dolandırıcı bunlar hiçbir Valve çalışanı sana Discord gibi sosyal medya üzerinden hesabın tehlikede yazamaz.
Z Enes Çetin Centipat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #14 Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben de dolandırıcı olduklarını düşünüyordum ama emin olmak en iyisidir.
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben de dolandırıcı olduklarını düşünüyordum ama emin olmak en iyisidir.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.119 Makaleler 3 Çözümler 61 5 Ekim 2023 #15 Hadi bakalım Simple'ın hesabını tüm arkadaşlarımız ile hatta tüm Technopat reportlayalım hesabı kapacanak mı? Yemeyin böyle şeyleri.
Hadi bakalım Simple'ın hesabını tüm arkadaşlarımız ile hatta tüm Technopat reportlayalım hesabı kapacanak mı? Yemeyin böyle şeyleri.