kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 19 Ağustos 2022 #1 Bu hata nedir neden olur bilen var mı? Dosya Ekleri Screenshot_3.png 5,3 KB · Görüntüleme: 98
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 19 Ağustos 2022 #2 Kod dediği hediye kodu mu?
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 19 Ağustos 2022 #3 alicsndemir dedi: Kod dediği hediye kodu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır promo.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 19 Ağustos 2022 #4 Promo kodunun süresi geçmiş veya arkadaşın gönderdiyse kendi kullanmış olabilir mi?
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 19 Ağustos 2022 #5 alicsndemir dedi: Promo kodunun süresi geçmiş veya arkadaşın gönderdiyse kendi kullanmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Gamepass'i yeni aldım. Koduda şimdi aldım başkasının kullanma ihtimalı 0. Zaten başkası kullansa bu kod kullanılmış diye hata veriyor.
alicsndemir dedi: Promo kodunun süresi geçmiş veya arkadaşın gönderdiyse kendi kullanmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Gamepass'i yeni aldım. Koduda şimdi aldım başkasının kullanma ihtimalı 0. Zaten başkası kullansa bu kod kullanılmış diye hata veriyor.
cigulimen Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #6 kuyoshi dedi: Hayır. Game Pass'i yeni aldım. Koduda şimdi aldım başkasının kullanma ihtimalı 0. zaten başkası kullansa bu kod kullanılmış diye hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde çözebildinmi hocam.
kuyoshi dedi: Hayır. Game Pass'i yeni aldım. Koduda şimdi aldım başkasının kullanma ihtimalı 0. zaten başkası kullansa bu kod kullanılmış diye hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde çözebildinmi hocam.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 25 Ağustos 2022 #7 cigulimen dedi: Aynı şekilde çözebildinmi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle kart'ım fazla kod almaktan engellenmiş discord tarafından. Yarın farklı bir kart ile deneyeceğim.
cigulimen dedi: Aynı şekilde çözebildinmi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle kart'ım fazla kod almaktan engellenmiş discord tarafından. Yarın farklı bir kart ile deneyeceğim.