Discord unlocker silinmiyor

LeCielo

Hectopat
Daha fazla  
Discord kapatıldıktan sonra VPN gibi birçok çözümü denedim. VPN fazla ping çıkardığı için de discordunlocker yükledim. Gayet güzel çalışıyor fakat bazı uygulamalara girmemi engelliyor. Bu yüzden silmeye çalışıyorum fakat uygulamaları silme kısmında çıkmıyor. Sağ tık yapıp kaldır seçeneğine gelince program kaldırma kısmında direkt olarak Discord'u gösteriyor. Kaldırınca da Discord uygulamasanın kendisi siliniyor fakat unlocker silinmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord kapatıldıktan sonra VPN gibi birçok çözümü denedim. VPN fazla ping çıkardığı için de discordunlocker yükledim. Gayet güzel çalışıyor fakat bazı uygulamalara girmemi engelliyor. Bu yüzden silmeye çalışıyorum fakat uygulamaları silme kısmında çıkmıyor. Sağ tık yapıp kaldır seçeneğine gelince program kaldırma kısmında direkt olarak Discord'u gösteriyor. Kaldırınca da Discord uygulamasanın kendisi siliniyor fakat unlocker silinmiyor.
Denetim masası?

direkt .exe olarak mı indirdiniz yoksa kurulum sihirbazı ile mi?
Eğer direk .exe biçiminde indirdiyseniz direkt silseniz yetiyor diye biliyorum.

Direk indirilenler kısmına .exe olarak geliyor. İndirilenler kısmına gidip Shift+delete yaparsanız tamamen silinmesi lazım.

Bu site üzerinden. Eğer çözüm bulamazsam son çözüm olarak format atacağım.

Direk indirilenler kısmına .exe olarak geliyor. İndirilenler kısmına gidip Shift+delete yaparsanız tamamen silinmesi lazım.

Dosya Ekleri

• discord unlocker.PNG
    discord unlocker.PNG
    1,8 KB · Görüntüleme: 86

Tekrardan teşekkürler dediğin gibi yaptım. Fakat dosyada büyük ihtimalle virüs var. 1 tane dosyayı silemiyorum ve araştırdığımda da sıkıntılı bir dosya olduğunu söylüyor. Bu sefer de bunu silemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı