Discord unutulan güvenlik kodu için ne yapılmalı?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde hesabıma normal mail şifre ile giriyordum. Hesabı ayarlardan güvenli hesap gibi bir şeye çektim ve bana 7-8 tane 6543-HFD3 gibi kodlar verdi hesabıma girebilmem için. Ancak ben bilgisayarı formatladığım için bu kodlar gitti hesabıma girebilmemin bir yolu var mı?

Maile kod yonlendirip giris yapilamiyordu sanirsam deneyin eger olmuyorsa baska yolu yok.

2AD açarken 2AD uygulaması yükletmiş olması lazım telefonunuza. O uygulama duruyor mu hala?

Maile kod yonlendirip giris yapilamiyordu sanirsam deneyin eger olmuyorsa baska yolu yok.
2AD zaten mailin çalınsa bile girememeleri için var hocam. Yani mail kendi başına yeterli değil. Anca desteğe ulaşmak için kullanabilir maili. Bu da çok sıkıntılı bir süreç olacaktır.

Evet dediginiz gibiymis yanlis hatirlamiyormusum. Bir cozum yolu yok o zaman giris yapabilmek icin.

İndirmedi bir uygulama

2FA açmışsın sanırım. 2FA'nın bağlı olduğu maili unuttuysan geri hiçbir şekilde vermiyorlar, desteğe yazdım.

İndirmedi bir uygulama
İmkansız. 2AD açarken bir uygulama lazım. Destek bileti açın. Uzun bir süreçten geçip açabilirsiniz. Kimlik selfie vs. istiyorlar.

2FA açmışsın sanırım. 2FA'nın bağlı olduğu maili unuttuysan geri hiçbir şekilde vermiyorlar, desteğe yazdım.
Yüksek ihtimalle mevcut maile bağlamış zaten. 2AD için zaten uygulama lazım arkadaş illa ki yüklemiştir ama hatırlamıyordur. Authy falan ise işi kolay. Direk girer.

Telefonunuz bagli miydi hocam Discord'a ? Belki bu sorununuzu cozer. Kendiminkinde boyle bir yazi gordum bakarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…