xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Yaklaşık 1 sene önce 1 aylık Discord Nitro almıştım. O hesabın her şeyini 8 ay önce unuttum, şimdi o aboneliği aldığım karttan başka bir şey almak için para yüklersem 1 yıl önceki abonelik yenilenir mi?
Yaklaşık 1 sene önce 1 aylık Discord Nitro almıştım. O hesabın her şeyini 8 ay önce unuttum, şimdi o aboneliği aldığım karttan başka bir şey almak için para yüklersem 1 yıl önceki abonelik yenilenir mi?
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.348 Çözümler 3 3 Ocak 2023 #2 Kartta para var mıydı önceden?
xyasinn Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 T.t dedi: Kartta para var mıydı önceden? Genişletmek için tıkla... Hayır aboneliği aldıktan sonra hiç yüklemedim.
T.t dedi: Kartta para var mıydı önceden? Genişletmek için tıkla... Hayır aboneliği aldıktan sonra hiç yüklemedim.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.911 Çözümler 43 3 Ocak 2023 #4 Hesabı kurtarıp aboneliği iptal edin.
yarentuit Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 322 Çözümler 2 Yer Kuşadası 3 Ocak 2023 #5 xyasinn dedi: Hayır aboneliği aldıktan sonra hiç yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınızın eski DM'lerinde falan hesap varsa oradan bir kontrol edin ama Discord hesapta para olmadan çekmez diye biliyorum
xyasinn dedi: Hayır aboneliği aldıktan sonra hiç yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınızın eski DM'lerinde falan hesap varsa oradan bir kontrol edin ama Discord hesapta para olmadan çekmez diye biliyorum