Discord Update failed hatası veriyor

eneskral41

Picopat
Daha fazla  
GoodbyeDPI ile giriyorum Discord'a tarayıcıda açılıyor ama uygulama açılmıyor bir çözümü yok mu? Çevremde herkes uygulamadan kullanıyor. Verdiği hatayı başlıkta belirttim.

Goodbye DPI sorun çıkarabiliyor WARP kullanmanızı öneririm bende goodbye DPI ile aynı sorunu yaşadım warpa geçtim sıkıntı falan kalmadı her yere girebiliyorum bir de goodbye DPI ile Spotify uyumlu değil giremiyorsunuz diyeyim WARP internet hızınızı düşürmez isterseniz test yapıp atabilirim.

Onu duymamıştım bakayım ona da. Teşekkürler.

WARP gayette internet hızını düşürür. Speedtest'te çıkan sonuçlar yanıltıcı, 200 ms ile keyifli oyunlar. WARP ayrıca çeşitli sorunlara neden oluyor mesela çoğu yer gözükmüyor WARP ile vs. vs.

GoodbyeDPI ile giriyorum Discord'a tarayıcıda açılıyor ama uygulama açılmıyor bir çözümü yok mu? Çevremde herkes uygulamadan kullanıyor. Verdiği hatayı başlıkta belirttim.
GoodbyeDPI Turkey sürümünü kullanın.

Şahsen ben WARP kullanıyorum test yaptım sıkıntı çıkmadı kişiden kişiyede değişebilir.

Edit: Goodbye DPI Türkiye sürümü ile bu sorunları yaşamıştım ben.

Arkadaşa falan da sordumda oda dedi VPN gibi bir şey dedi.

Siz bilirsiniz bunu yazarken bile arkada Discord'dayım WARP açık bende WARP'ı öyle zannediyordum fakat WARP geçince rahatladım.

Edit: Discord sesteyim ms 15.

Arkadaşa falan da sordumda oda dedi VPN gibi bir şey dedi.
DNS değiştirmeyi deneyin. ISS'niz izin veriyorsa istediğiniz gibi ekstra bir program kullanmadan direkt olarak Discord'a giriş yapabilirsiniz.

Tavsiye Ettiğim DNS:
1.1.1.1
1.0.0.1
(Cloudflare)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…