Discord Update failed hatası veriyor

DNS değiştirmeyi deneyin. ISS'niz izin veriyorsa istediğiniz gibi ekstra bir program kullanmadan direkt olarak Discord'a giriş yapabilirsiniz.

tavsiye ettiğim DNS:
1.1.1.1
1.0.0.1
(Cloudflare)

Dediğiniz yöntem doğru öyle yapıp girebildim sizin dediğiniz çok mantıklı.

DNS değiştirmeyi deneyin. ISS'niz izin veriyorsa istediğiniz gibi ekstra bir program kullanmadan direkt olarak Discord'a giriş yapabilirsiniz.

tavsiye ettiğim DNS:
1.1.1.1
1.0.0.1
(Cloudflare)

Tam bu dnsteyim zaten şu an Discord zaten tarayıcıda açılıyor. Nedense uygulamada Update failed diyor girmiyor.

Tam bu dnsteyim zaten şu an Discord zaten tarayıcıda açılıyor. Nedense uygulamada Update failed diyor girmiyor.
IPV6'yı kapatın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kapalıymış bende zaten.

Arkadaşlar çözdüm Update kısmını VPN ile geçtim. O kısmı geçtikten sonra VPN'i kapadım GoodbyeDPI'a geçtim. Biraz geçici bir çözüm ama iş görür. Herkese yardımları için teşekkürler.

VPN den sonra GoodByeDPI geçip vpn kapadın mı? ben öyle yaptığımda discord kapanıyor.

VPN'den sonra GoodbyeDPI geçip VPN kapadın mı? Ben öyle yaptığımda Discord kapanıyor.

Hocam sonradan bende fark ettim çözememişim sorunu. Sonra sorunun kaynağını buldum karpesky anti virüsü kullanıyorum ben. O sıkıntı yapıyor GoodbyeDPI açıklamasında falan da yazıyor. Karpesky antivirüsü devre dışı bırakınca normal bir şekilde çalışmaya başladı GoodbyeDPI.

Windowsu temiz kurulum yaptımDNS ve Goodbyedpı çalışmıyor. Sadece cloudflare dns ile girebiliyorum o da online oyunlarda çok ping yapıyor.Çözüm bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…