I ibocumnabion Decapat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 72 18 Mart 2023 #1 Abi ne yaparsam yapayım düzelmedi sorun 3 farklı sürümünü indirdim daha düne kadar bir problem yoktu bir anda böyle oldu yardımcı olun.
Abi ne yaparsam yapayım düzelmedi sorun 3 farklı sürümünü indirdim daha düne kadar bir problem yoktu bir anda böyle oldu yardımcı olun.
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 18 Mart 2023 #2 Youtube'da bunun basitçe çözümleri vardı, update hatası diye aratırsan karşına çıkacaktır. Bu localde önceki dosyaların bulunması veya yanlış kısayol bağlantısı gibi sorunlardan ortaya çıkabiliyor. Artı 0 Eksi
Youtube'da bunun basitçe çözümleri vardı, update hatası diye aratırsan karşına çıkacaktır. Bu localde önceki dosyaların bulunması veya yanlış kısayol bağlantısı gibi sorunlardan ortaya çıkabiliyor.
KS KS I ibocumnabion Decapat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 72 18 Mart 2023 #3 Denedim fakat olmadı o yüzden şimdi format atacağım çünkü yavaş yavaş tüm programlar bu durumdan etkilenmeye başladı. Artı 0 Eksi
Denedim fakat olmadı o yüzden şimdi format atacağım çünkü yavaş yavaş tüm programlar bu durumdan etkilenmeye başladı.
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 19 Mart 2023 #4 Bunu formatlik bir ciddeyi olduğunu düşünmüyorum ama sen bilirsin tabii ki. Artı 0 Eksi