Discord "Update to failed" hatası

Rog Aura

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz hatayı bazen alıyorum biliyorum DC'nin Türkiye erişimi yok ama işin garibi DNS'in bile fayda etmemesi. İkinci garip taraf ise bazen kendiliğinden düzeliyor. Neden kaynaklı bir türlü çözemedim. Sabah DC'ye giriyorum öğlen bir bakmışım. Mesajlarım gitmiyor çık gir yapıyorum düzelsin diye sonra bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir?

GoodbyeDPİ kullanın. Dns çoğu zaman sorun çıkartıyor.

GoodbyeDPI turkey kullanın.

Cloudflare WARP veya 1.1.1.1 kullanabilirsiniz

GoodbyeDPI kullanın. DNS çoğu zaman sorun çıkartıyor.

Denerim sağ ol reis.

Deneyeceğim teşekkürler.

Reis anladığım kadarıyla sorun ani kesintilerden kaynaklı deneyip gördüm ki, sen 8888 de kullansan 1111 de kullansan internet gidince cartayı çekiyor.

GoodbyeDPI kullanın. DNS çoğu zaman sorun çıkartıyor.

Reis programı kurdum zaten oto kuruldu ve PC'yi yeniden başlattım DC sıkıntısız çalıştı.
Ama ertesi gün PC'yi açtığımda yine aynı hatayı aldım.

Son düzenleme:
Reis programı kurdum zaten oto kuruldu ve PC'yi yeniden başlattım DC sıkıntısız çalıştı.
Ama ertesi gün PC'yi açtığımda yine aynı hatayı aldım.
Programı windowsun olduğu diske kur. Oraya kurduysan ve ilk başta 2_any_country_dnsredir olan dosyayı çalıştırdıysan ilk başta olup sonrasında olmadıysa birde 2_any_country olan dosyayı çalıştırıp dene. O da olmadıysa 2_any_country_dnsredir sağ tıklayıp düzenle de oradan da -5 olan kısımı -9 a çek öyle dene yine olmazsa bu defa aynı işlemi 2_any_country olan dosya için yap -5 den -9 a al onu da öyle dene. Yine olmazsa GoodbyeDPI için türk verisyonu var onu dene. Türk verisyonu da çalışmazsa çözüm kalmıyor başka ancak bu dediklerimi yaparsan illa ki biri %85-90 işe yarıyor çoğu kişide yarıyor çünkü.

Reis o işi hallettim ama oyunlarda ping yapması normal mi LoL'de 30-35 pingden sabit 65-70'e çıkdı nasıl çözerim?

Reisim Cloud file kurdum ping düşer belki die beyenmedim sildim sonra goodbye DNS'i geri açtım ama çok değişik bir şey oldu. GB DNS'i açınca ğc de internet komple gidiyor ne yapmalıyım.

Son düzenleme:
Türk versiyonunu denemenize rağmen mi böyle oldu ? Denemediyseniz onu deneyin birde. İnternet sağlayıcınız eğer superonline ise çok sıkıntı olmama ihtimali var. Eğer Türkiye versiyonunu denemenize rağmen halen aynı ise maalesef aklıma başka çözüm gelmiyor.

Evet Türkiye versiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…