Discord uygulaması açılmıyor

İşletim sistemi
Android
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Ben medet. Ben telefonuma Discord indirdim ve Discord'a girdim ama discordan geri atıyor. Yardım eder misiniz?

Hocam eski mesajlarınıza bakarak konumunuzu öğrendim, bulunduğunuz bölgede engelli, eskiden denemiştim
Evet bende denedim engelli hatta technopatda konusunu bile acdim:

Bulunduğunuz konumda engelli olduğu için açılmıyor lakin internet kafelerde bir kısıtlama olmadığı için gidip kullanabilirsiniz önemli bir işiniz varsa.

Öyle bir şey yapmak için uğraş bile göstermem, fakat en basit şeylerin bile engellenmesi cidden üzücü, bilgi için teşekkürler

Bulunduğunuz konumda engelli olduğu için açılmıyor lakin internet kafelerde bir kısıtlama olmadığı için gidip kullanabilirsiniz önemli bir işiniz varsa.
Internet kafelerde istedigin siteye girebiliyormusun yani. Peki bunun ucreti ne kadar? Internet hizi nasil? Peki Internet Merkeziyle iletisime gecip belirli odeme yaparak bunu evdede yapmak mumkunmu? Yani evdeki internetde istedigin siteye girebilme hizmeti varmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…