Selam herkese. Ben Discord sitesine girdim. Calisiyormus (ben turkmenistanliyim o yuzden calismiyor diyordum, calisyormus). Yani sitesi calisir durumda ama Windows uygulamasi çalışır mı? Ona gore Discord uygulamasini indirecegim.
Bulunduğunuz konumda engelli olduğu için açılmıyor lakin internet kafelerde bir kısıtlama olmadığı için gidip kullanabilirsiniz önemli bir işiniz varsa.
Bulunduğunuz konumda engelli olduğu için açılmıyor lakin internet kafelerde bir kısıtlama olmadığı için gidip kullanabilirsiniz önemli bir işiniz varsa.
Hayır hiçbir kısıtlama ve ya engel yok ama izlendiğinizi bilerek kullanmalısınız yani devlete karşı olan bir şeyler yapmadığınız sürece rahatça kullanabilirsiniz.
Internet kafelerde istedigin siteye girebiliyormusun yani. Peki bunun ucreti ne kadar? Internet hizi nasil? Peki Internet Merkeziyle iletisime gecip belirli odeme yaparak bunu evdede yapmak mumkunmu? Yani evdeki internetde istedigin siteye girebilme hizmeti varmidir?