Çözüldü Discord uygulaması açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

A1a2g2

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz
Anakart: Asus B450m-K
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz
Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G
SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk
Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa
Arkadaşlar Discord banlı biliyorum GoodbyeDPI ile giriş yapabiliyordum 1 gün öncesine kadar fakat şu anda Discord uygulamasına tıklıyorum uygulama hiç açılmıyor. Yönetici olarak çalıştır diyorum yine tık yok, bilgisayar açılırken kendi kendine açılması gerekiyor ama o zaman da açılmıyor uygulama bunu nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar Discord banlı biliyorum GoodbyeDPI ile giriş yapabiliyordum 1 gün öncesine kadar fakat şu anda Discord uygulamasına tıklıyorum uygulama hiç açılmıyor. Yönetici olarak çalıştır diyorum yine tık yok, bilgisayar açılırken kendi kendine açılması gerekiyor ama o zaman da açılmıyor uygulama bunu nasıl çözebilirim?

Sil yükle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Herhangi bir antivirüs veya direkt olarak internet bağlantısına müdahale edecek bir program yüklediniz mi?

Herhangi bir antivirüs veya direkt olarak internet bağlantısına müdahale edecek bir program yüklediniz mi?

GoodbyeDPI harici hayır ayrıca silip yükledim düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı