Aras Aksu Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Bayağıdır böyle DPI'la giriyorum webden açılıyor uygulama açılmıyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri 1754223753346.png 10,9 KB · Görüntüleme: 22
Bayağıdır böyle DPI'la giriyorum webden açılıyor uygulama açılmıyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
R repkamon Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #2 Ethernet kablonu çıkartıp tekrar bağlar mısın, düzelmezse tamamen silip tekrar indirmeni öneririm en hızlı çözüm olur. Buralardan da sil; C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\discord C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\discord
Ethernet kablonu çıkartıp tekrar bağlar mısın, düzelmezse tamamen silip tekrar indirmeni öneririm en hızlı çözüm olur. Buralardan da sil; C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\discord C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\discord
Aras Aksu Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 repkamon dedi: Ethernet kablonu çıkartıp tekrar bağlar mısın, düzelmezse tamamen silip tekrar indirmeni öneririm en hızlı çözüm olur. Buralardan da sil; C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\discord C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\discord Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmuyor. repkamon dedi: Ethernet kablonu çıkartıp tekrar bağlar mısın, düzelmezse tamamen silip tekrar indirmeni öneririm en hızlı çözüm olur. Buralardan da sil; C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\discord C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\discord Genişletmek için tıkla... webden de açılmamaya başladı
repkamon dedi: Ethernet kablonu çıkartıp tekrar bağlar mısın, düzelmezse tamamen silip tekrar indirmeni öneririm en hızlı çözüm olur. Buralardan da sil; C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\discord C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\discord Genişletmek için tıkla... Denedim hocam olmuyor. repkamon dedi: Ethernet kablonu çıkartıp tekrar bağlar mısın, düzelmezse tamamen silip tekrar indirmeni öneririm en hızlı çözüm olur. Buralardan da sil; C:\Users\%USERNAME%\AppData\Roaming\discord C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\discord Genişletmek için tıkla... webden de açılmamaya başladı
R repkamon Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #4 Aras Aksu dedi: Denedim hocam olmuyor. webden de açılmamaya başladı Genişletmek için tıkla... DNS ayarladın mı? 1.1.1.1 1.0.0.1 dener misin. Veya başka bir dpi deneyebilirsin alternatiflerden. Buraya da bakmanı tavsiye ederim. Discord Stuck on Checking for Updates? [Easy Fix 2024]
Aras Aksu dedi: Denedim hocam olmuyor. webden de açılmamaya başladı Genişletmek için tıkla... DNS ayarladın mı? 1.1.1.1 1.0.0.1 dener misin. Veya başka bir dpi deneyebilirsin alternatiflerden. Buraya da bakmanı tavsiye ederim. Discord Stuck on Checking for Updates? [Easy Fix 2024]
Aras Aksu Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #5 repkamon dedi: DNS ayarladın mı? 1.1.1.1 1.0.0.1 dener misin? Veya başka bir DPI deneyebilirsin alternatiflerden. Buraya da bakmanı tavsiye ederim. Discord Stuck on Checking for Updates? [Easy Fix 2024] Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam turkey dns dir içindeki komutları değiştirip.
repkamon dedi: DNS ayarladın mı? 1.1.1.1 1.0.0.1 dener misin? Veya başka bir DPI deneyebilirsin alternatiflerden. Buraya da bakmanı tavsiye ederim. Discord Stuck on Checking for Updates? [Easy Fix 2024] Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam turkey dns dir içindeki komutları değiştirip.
uLashh Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #6 Aras Aksu dedi: Çözdüm hocam turkey dns dir içindeki komutları değiştirip. Genişletmek için tıkla... Yaptığın adımları yazabilirmisin rica etsem? Aynı sorun ile karşılaşıyorum.
Aras Aksu dedi: Çözdüm hocam turkey dns dir içindeki komutları değiştirip. Genişletmek için tıkla... Yaptığın adımları yazabilirmisin rica etsem? Aynı sorun ile karşılaşıyorum.