O ozannz2 Hectopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Normal Discord'u açınca aramalarda vs anlık donmalar oluyor. Karşı tarafın sesi gelmiyor sonra düzeliyor ama webde öyle bir sorun yok, rahatça kullanabiliyorum. Bunun nedeni nedir sizce? Donanım ivmesi falan denedim olmadı.
Normal Discord'u açınca aramalarda vs anlık donmalar oluyor. Karşı tarafın sesi gelmiyor sonra düzeliyor ama webde öyle bir sorun yok, rahatça kullanabiliyorum. Bunun nedeni nedir sizce? Donanım ivmesi falan denedim olmadı.
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 254 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Sorun Discord'un kendisinden kaynaklı olabilir. Ben de dün akşamdan beri aynı sorunu yaşıyorum.
O ozannz2 Hectopat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 gthcores dedi: Sorun Discord'un kendisinden kaynaklı olabilir. Ben de dün akşamdan beri aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım çıldıracaktım, web'ten denedim rahatım şu an.
gthcores dedi: Sorun Discord'un kendisinden kaynaklı olabilir. Ben de dün akşamdan beri aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım çıldıracaktım, web'ten denedim rahatım şu an.