Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 26 Aralık 2022 #1 Herkese merhaba, MacBook Air M2 kullanıcısıyım Discord'u her açtığımda açılmıyor uygulamayı kapatıp tekrar açtığımda ise açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2022
Herkese merhaba, MacBook Air M2 kullanıcısıyım Discord'u her açtığımda açılmıyor uygulamayı kapatıp tekrar açtığımda ise açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #2 Bilgisayar açıldığında başlamasını kapatın görev yöneticinden. Artı 0 Eksi
KS KS Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 26 Aralık 2022 #3 Cawbe dedi: Bilgisayar açıldığında başlamasını kapatın görev yöneticinden. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalı. Artı 0 Eksi
Cawbe dedi: Bilgisayar açıldığında başlamasını kapatın görev yöneticinden. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalı.
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #4 zayedfadi dedi: Zaten kapalı. Genişletmek için tıkla... Güncel değilse güncelleyin ya da silip yeniden yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
zayedfadi dedi: Zaten kapalı. Genişletmek için tıkla... Güncel değilse güncelleyin ya da silip yeniden yüklemeyi deneyin.
KS KS Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 26 Aralık 2022 #5 Cawbe dedi: Güncel değilse güncelleyin ya da silip yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Onları deneyerek geldim buraya. Başka arkadaşımdada Mac var onda da bu problem olduğunu söyledi. Sistem dosyalarını dai silip tekrar yüklemiştim. Artı 0 Eksi
Cawbe dedi: Güncel değilse güncelleyin ya da silip yeniden yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Onları deneyerek geldim buraya. Başka arkadaşımdada Mac var onda da bu problem olduğunu söyledi. Sistem dosyalarını dai silip tekrar yüklemiştim.
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #6 zayedfadi dedi: Onları deneyerek geldim buraya. Başka arkadaşımdada Mac var onda da bu problem olduğunu söyledi. Sistem dosyalarını dai silip tekrar yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Discord'u Mac olarak indirdiğinize emin misiniz? Artı 0 Eksi
zayedfadi dedi: Onları deneyerek geldim buraya. Başka arkadaşımdada Mac var onda da bu problem olduğunu söyledi. Sistem dosyalarını dai silip tekrar yüklemiştim. Genişletmek için tıkla... Discord'u Mac olarak indirdiğinize emin misiniz?
KS KS Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 26 Aralık 2022 #7 Cawbe dedi: Discord'u Mac olarak indirdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Apple silicon olanı indirdim. Artı 0 Eksi
Cawbe dedi: Discord'u Mac olarak indirdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Apple silicon olanı indirdim.