468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #1 Merhaba, eskiden bot yapıyordum ve bırakmıştım. Şimdi de bot yapmaya geri döneceğim fakat V12 sürümü yerine V13 gelmiş. V13 öğreneceğim fakat bir video, yazı bulamıyorum. Önerebileceğiniz V13 bot yapma videosu, makalesi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2021
Merhaba, eskiden bot yapıyordum ve bırakmıştım. Şimdi de bot yapmaya geri döneceğim fakat V12 sürümü yerine V13 gelmiş. V13 öğreneceğim fakat bir video, yazı bulamıyorum. Önerebileceğiniz V13 bot yapma videosu, makalesi var mı?
ayberkt Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 226 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #2 İngilizce olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
İngilizce olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #3 ayberkt dedi: İngilizce olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Bakıyorum şimdi. Artı 0 Eksi
ayberkt dedi: İngilizce olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe olarak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Bakıyorum şimdi.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.451 Çözümler 4 Yer Toronto 17 Eylül 2021 #4 Discord.js guide bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi