Berkocuk Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 396 Makaleler 2 Çözümler 1 2 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar Discord'da aşırı derecede fazla vahşet içerikleri paylaşan sunucular var. Bunlar nasıl kapatılmıyor veya ban yemiyor?
Arkadaşlar Discord'da aşırı derecede fazla vahşet içerikleri paylaşan sunucular var. Bunlar nasıl kapatılmıyor veya ban yemiyor?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 2 Temmuz 2024 #2 NSFW olarak ayarlandıysa bir şey olmaz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
nini Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 188 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri nvidia geforce gt 730 Cinsiyet Kadın 2 Temmuz 2024 #3 Berkocuk dedi: Arkadaşlar Discord'da aşırı derecede fazla vahşet içerikleri paylaşan sunucular var. Bunlar nasıl kapatılmıyor veya ban yemiyor? Genişletmek için tıkla... Elinde varsa atar mısın Artı 0 Eksi
Berkocuk dedi: Arkadaşlar Discord'da aşırı derecede fazla vahşet içerikleri paylaşan sunucular var. Bunlar nasıl kapatılmıyor veya ban yemiyor? Genişletmek için tıkla... Elinde varsa atar mısın
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 2 Temmuz 2024 #4 Discord'un umrunda değil de ondan. Ucu Discord'a dokunursa kapatırlar. Artı 0 Eksi
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 2 Temmuz 2024 #5 Berkocuk dedi: Arkadaşlar Discord'da aşırı derecede fazla vahşet içerikleri paylaşan sunucular var. Bunlar nasıl kapatılmıyor veya ban yemiyor? Genişletmek için tıkla... Ben şunu da anlamıyorum bunlar bu işten nasıl bir para kazanıyorlar ki bununla uğraşıyorlar. Artı 0 Eksi
Berkocuk dedi: Arkadaşlar Discord'da aşırı derecede fazla vahşet içerikleri paylaşan sunucular var. Bunlar nasıl kapatılmıyor veya ban yemiyor? Genişletmek için tıkla... Ben şunu da anlamıyorum bunlar bu işten nasıl bir para kazanıyorlar ki bununla uğraşıyorlar.