Alsso Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 G733 gibi bir baş belası kulaklığı satın aldım mikrofon tek kelimeyle berbat. Mikrofon almayı planlıyorum ses kalitesi güzel patlama cızırtı yapmayan ne önerirsiniz? Aklımda HyperX Solocast ve Razer Seiren mini var Seiren 1000 TL, Solocast 1200 TL. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com RAZER Seiren Mini Mikrofon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt RAZER Seiren Mini Mikrofon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2022
G733 gibi bir baş belası kulaklığı satın aldım mikrofon tek kelimeyle berbat. Mikrofon almayı planlıyorum ses kalitesi güzel patlama cızırtı yapmayan ne önerirsiniz? Aklımda HyperX Solocast ve Razer Seiren mini var Seiren 1000 TL, Solocast 1200 TL. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com RAZER Seiren Mini Mikrofon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt RAZER Seiren Mini Mikrofon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. www.mediamarkt.com.tr
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #2 Hocam G733 mikrofonu iyi diye biliyorum ben.
B bbnos202 Hectopat Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 25 Aralık 2022 #3 HyperX gayet güzel hocam.
40Haramiler Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Aralık 2022 #4 Rampage xfuse kullanıyorum, aldığımda ucuz yolluydu, şu an fiyatını bilemem ama çok başarılı buluyorum, hiçbir sıkıntısını yaşamadım.
Rampage xfuse kullanıyorum, aldığımda ucuz yolluydu, şu an fiyatını bilemem ama çok başarılı buluyorum, hiçbir sıkıntısını yaşamadım.
Alsso Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #5 vaxq dedi: Hocam G733 mikrofonu iyi diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Allah korusun hocam abartmıyorum çok kötü arkadaşlarım odaya almaz oldu bbnos202 dedi: HyperX gayet güzel hocam. Genişletmek için tıkla... kafama HyperX yatıyor şu an. her an sipariş edebilirim 40Haramiler dedi: Rampage xfuse kullanıyorum, aldığımda ucuz yolluydu, şu an fiyatını bilemem ama çok başarılı buluyorum, hiçbir sıkıntısını yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bana büyük gibi geldi. Küçük bir şey almak istiyorum.
vaxq dedi: Hocam G733 mikrofonu iyi diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Allah korusun hocam abartmıyorum çok kötü arkadaşlarım odaya almaz oldu bbnos202 dedi: HyperX gayet güzel hocam. Genişletmek için tıkla... kafama HyperX yatıyor şu an. her an sipariş edebilirim 40Haramiler dedi: Rampage xfuse kullanıyorum, aldığımda ucuz yolluydu, şu an fiyatını bilemem ama çok başarılı buluyorum, hiçbir sıkıntısını yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Baktım ama bana büyük gibi geldi. Küçük bir şey almak istiyorum.
40Haramiler Centipat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 313 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Aralık 2022 #6 Alsso dedi: Allah korusun hocam abartmıyorum çok kötü arkadaşlarım odaya almaz oldu Kafama HyperX yatıyor şu an. Her an sipariş edebilirim. Baktım ama bana büyük gibi geldi. Küçük bir şey almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum resmini atarım odama geçtiğimde, çok fazla alab kaplamıyor, Total boyutu elim kadar, mikrofon kalitesi olarak da cidden başarılı.
Alsso dedi: Allah korusun hocam abartmıyorum çok kötü arkadaşlarım odaya almaz oldu Kafama HyperX yatıyor şu an. Her an sipariş edebilirim. Baktım ama bana büyük gibi geldi. Küçük bir şey almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum resmini atarım odama geçtiğimde, çok fazla alab kaplamıyor, Total boyutu elim kadar, mikrofon kalitesi olarak da cidden başarılı.