Discord ve rekabetçi FPS için mikrofonlu kulaklık

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
Selamlar, kulaklığım var fakat mikrofonum yok o yüzden sadece CS2 vb oyunlarda arkadaşlarla konuşmak için bir kulaklık alıyorum. Müzik dinlenmeyecek, film/dizi izlenmeyecek. Bütçeyi çok arttırmak istemiyorum çünkü kulaklığım zaten var. Mikrofonu nispeten iyi olması, karşının beni net duyması, dip sesin olabildiğince az olması yeterlidir. Aslında sadece mikrofon da alabilirim o yüzden önerilere açığım, şimdiden teşekkürler.

Bütçe: 1000-2000 TL.

Gamepower Jin 7.1 öneriyorum. Bizzat ben kullanıyorum. Boşta kullanırken biraz dip ses sorunu var fakat onun dışında gayet iyi bir kulaklık. Özellikle de mikrofonu çok temiz. Piyasadaki en temiz mikrofonlardan.

Aklımda bu ve Solocast vardı, yayın vs yapmadığım için biraz fazla geldi yani sadece sesli sohbet için. Kendime bir bahane arıyorum bunu almak için aslında haha.

Gamepower Jin 7.1 öneriyorum. Bizzat ben kullanıyorum. Boşta kullanırken biraz dip ses sorunu var fakat onun dışında gayet iyi bir kulaklık. Özellikle de mikrofonu çok temiz. Piyasadaki en temiz mikrofonlardan.
Bir inceleyeceğim hocam duymuştum ama bu bütçedeki kulaklıkta 7.1 olması falan çok hoşuma gitmiyor ama mikrofon için alabilirim.

Mikrofonu ve ses kalitesi gayet iyi. Ben de çok şaşırmıştım özellikle mikrofonuna. Az dip ses sorunu olmasa 10/10 kulaklık.

Seciminizde bol sans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…