shollessu Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #11 475454 dedi: Hesabımı bile sildim saçma sapan uygulama şimdi gelir savunanlar. Genişletmek için tıkla... Discord'da atılan WAV veya MP3 dosyalarından böyle bir sorun yaşama ihtimalimiz var mı biliyor musun?
475454 dedi: Hesabımı bile sildim saçma sapan uygulama şimdi gelir savunanlar. Genişletmek için tıkla... Discord'da atılan WAV veya MP3 dosyalarından böyle bir sorun yaşama ihtimalimiz var mı biliyor musun?
ShiedaKaynn15 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 73 Çözümler 2 21 Şubat 2023 #12 Hadesmane dedi: Birkaç ay önce bir haber vardı Telegram'da bir 8.5 deprem (scam) videosu diye. Oynatılınca telefonda RAT iniyormuş. Discord'da da böyle söylentiler duydum. Bu mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu indirmeden açabiliyorsunuz. Böylece sorun olacağını düşünmüyorum.
Hadesmane dedi: Birkaç ay önce bir haber vardı Telegram'da bir 8.5 deprem (scam) videosu diye. Oynatılınca telefonda RAT iniyormuş. Discord'da da böyle söylentiler duydum. Bu mümkün olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu indirmeden açabiliyorsunuz. Böylece sorun olacağını düşünmüyorum.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 22 Şubat 2023 #13 shollessu dedi: Discord'da atılan WAV veya MP3 dosyalarından böyle bir sorun yaşama ihtimalimiz var mı biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Sanırım onlar da bir açık yok JPG PNG MP4 ve GIF dosyalarında var. shollessu dedi: Discord'da atılan WAV veya MP3 dosyalarından böyle bir sorun yaşama ihtimalimiz var mı biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Discord güvenlik için tavsiyelerim konu yazdım okuyun. Son düzenleme: 22 Şubat 2023
shollessu dedi: Discord'da atılan WAV veya MP3 dosyalarından böyle bir sorun yaşama ihtimalimiz var mı biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Sanırım onlar da bir açık yok JPG PNG MP4 ve GIF dosyalarında var. shollessu dedi: Discord'da atılan WAV veya MP3 dosyalarından böyle bir sorun yaşama ihtimalimiz var mı biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Discord güvenlik için tavsiyelerim konu yazdım okuyun.