O OlcayArda Decapat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #21 Grizliess dedi: Gerçekten yok mu problemi çözebilen? Bende SteelSeries kulaklık kullanıyorum. Fotoğrafta kırmızı çizgi ile gösterilen butonu açın sorun giderildi. Genişletmek için tıkla... Orayı bulamıyorum ayarlar kısmından nasıl bulurum.
Grizliess dedi: Gerçekten yok mu problemi çözebilen? Bende SteelSeries kulaklık kullanıyorum. Fotoğrafta kırmızı çizgi ile gösterilen butonu açın sorun giderildi. Genişletmek için tıkla... Orayı bulamıyorum ayarlar kısmından nasıl bulurum.
Grizliess Kilopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 325 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #22 OlcayArda dedi: Orayı bulamıyorum ayarlar kısmından nasıl bulurum. Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartın varsa aynen bulabilirsin ama anakartın farklıysa ismi ve yeri farklı olabilir. Windows arama kısmına realtek audio consol yazarsan senin anakartına uyumlu olan çıkacaktır orada ki ayarlardan bakabilirsin.
OlcayArda dedi: Orayı bulamıyorum ayarlar kısmından nasıl bulurum. Genişletmek için tıkla... Gigabyte anakartın varsa aynen bulabilirsin ama anakartın farklıysa ismi ve yeri farklı olabilir. Windows arama kısmına realtek audio consol yazarsan senin anakartına uyumlu olan çıkacaktır orada ki ayarlardan bakabilirsin.
RavenlessS Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 60 20 Aralık 2020 #23 Grizliess dedi: Gerçekten yok mu problemi çözebilen? Bende steelseries kulaklık kullanıyorum. Fotoğrafta kırmızı çizgi ile gösterilen butonu açın sorun giderildi. Genişletmek için tıkla... Bende mikrofon efekti kısmı yok.
Grizliess dedi: Gerçekten yok mu problemi çözebilen? Bende steelseries kulaklık kullanıyorum. Fotoğrafta kırmızı çizgi ile gösterilen butonu açın sorun giderildi. Genişletmek için tıkla... Bende mikrofon efekti kısmı yok.
I iso561 Femtopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #24 n i s a dedi: Merhaba, arkadaşlarla Discord'tayken Youtube'dan vs. izlediğim videonun sesi arkadaşlara gidiyor. Streo karışımını kapattım yinede aynı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Mikrofon sürücüsünü devre dışı bıraktım sorun çözüldü bende. Benim sesim gidiyor sistem sesi gitmiyor artık. Dosya Ekleri ses.PNG 7,7 KB · Görüntüleme: 1.158
n i s a dedi: Merhaba, arkadaşlarla Discord'tayken Youtube'dan vs. izlediğim videonun sesi arkadaşlara gidiyor. Streo karışımını kapattım yinede aynı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Mikrofon sürücüsünü devre dışı bıraktım sorun çözüldü bende. Benim sesim gidiyor sistem sesi gitmiyor artık.
Alacran21 Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 16 14 Ocak 2021 #25 iso561 dedi: Mikrofon sürücüsünü devre dışı bıraktım sorun çözüldü bende. Benim sesim gidiyor sistem sesi gitmiyor artık. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak hala aynı şekilde
iso561 dedi: Mikrofon sürücüsünü devre dışı bıraktım sorun çözüldü bende. Benim sesim gidiyor sistem sesi gitmiyor artık. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak hala aynı şekilde
O Ozan Doğu Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #26 Agalar bende derste video izliyordum mikrofon açık kalmış her şey gitti hocaya. D
n i s a Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 363 Çözümler 5 18 Mayıs 2021 #27 PC değiştirdim şu an tekrar yaşamaya başladım bu sorunu. Çözebilen var mı aranızda?
Mehmet Sezer Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #28 kulaklığın sorunu maalesef bendeki
alleozdemir Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 15 Eylül 2023 #29 discordda yankı engellemeyi kapatın gürültü azaltmayı da krisp seçeneğine getirin. steelseries tusq da bu sorunu böyle çözdüm.
discordda yankı engellemeyi kapatın gürültü azaltmayı da krisp seçeneğine getirin. steelseries tusq da bu sorunu böyle çözdüm.