SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 773 Çözümler 7 26 Kasım 2023 #1 Selam arkadaşlar. Son zamanlarda No Text To Speech kanalında anlatılan Vencord güvenilir mi?
5 557 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.222 Çözümler 22 28 Kasım 2023 #2 Güvenilir ama gerekliliği tartışılır.
Draxels Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 Güvenilir değildir, içerisinde virüs vardır. Ayrıca program yasal değildir, ban yiyebilirsiniz. Onun yerine BetterDiscord'u öneririm. Lightcord kapanmıştır. Ondan dolayı önermedim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2024
Güvenilir değildir, içerisinde virüs vardır. Ayrıca program yasal değildir, ban yiyebilirsiniz. Onun yerine BetterDiscord'u öneririm. Lightcord kapanmıştır. Ondan dolayı önermedim.
Hika Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #4 Draxels dedi: Güvenilir değildir, içerisinde virüs vardır. Ayrıca program yasal değildir, ban yiyebilirsiniz. Onun yerine BetterDiscord'u öneririm. Lightcord kapanmıştır. Ondan dolayı önermedim. Genişletmek için tıkla... Hayır içerisinde virüs yoktur, ama Discord'dan ban yiyebilirsiniz (betterdiscord yüzündende ban yiyebilirsiniz)
Draxels dedi: Güvenilir değildir, içerisinde virüs vardır. Ayrıca program yasal değildir, ban yiyebilirsiniz. Onun yerine BetterDiscord'u öneririm. Lightcord kapanmıştır. Ondan dolayı önermedim. Genişletmek için tıkla... Hayır içerisinde virüs yoktur, ama Discord'dan ban yiyebilirsiniz (betterdiscord yüzündende ban yiyebilirsiniz)