Discord veri ihlalinde ne yapmak gerekir?

2 faktörlü doğrulamadan dolayı hesaba erişimim çok uzun zamandır yok. Onu söylrmek istedim.
Kanka tek ticketla çözüyolar bunca zamandır neyi bekliyorsun? İlk mail hala sendeyse hacklendim diye ticket aç sadece o kadar.

Kanka tek ticketla çözüyolar bunca zamandır neyi bekliyorsun? İlk mail hala sendeyse hacklendim diye ticket aç sadece o kadar.

Hadi ya o kadar kolay mıydı ben destekle çok fazlaca iletişime geçtim ama onlar bana 2FA'ya doğrudan değiştiremediklerini söylediler.

Hadi ya o kadar kolay mıydı ben destekle çok fazlaca iletişime geçtim ama onlar bana 2FA'ya doğrudan değiştiremediklerini söylediler.

Kanka ilk maili kaybettiysen zaten vermezler sana hesabi . İlk mailin hala sendeyse verirler dedim.

herkese geldi hocam sorun yok.

Hayır işe yaramıyor. 2FA'yı hiçbir şekilde açmıyorlar.

Dostum hala yanlış bilgi vermeye devam ediyorsun. Ben denedim ki söylüyorum.
Kardeşim hesabinin çalindiğini söyleyip maile erişimin olmadiğini söyleyeceksin onlarda ilk mailine taşiyacaklar hesabini böyle olmak zorunda her platformda yani yanliş bilgi derken neyden kastediyorsun. 30-40k değerndeki hesaplari bu şekilde kaç defa pb attim?

Benden daha bilgili olduğunu söylemen çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…