W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Discord veri talebi nedir?
pbcjsb7 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 46 16 Ağustos 2024 #2 Discord'daki verilerini talep ediyorsun. Mesajlar falan yani. Ben istemiştim, bir süre sonra gönderiyorlar sana.
Discord'daki verilerini talep ediyorsun. Mesajlar falan yani. Ben istemiştim, bir süre sonra gönderiyorlar sana.
0Hera0 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K200JUTX Notebook CPU: AMD Ryzen 7 5800H Ekran Kartı: RTX 3060 6GB Ram: 16GB Ekran 1 : 165hz 15.6" IPS Laptop Ekranı %100 sRGB Ekran 2 : CBox 23HB165G 23.8" 1 ms IPS 144hz Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Bu sayfada gerekli bilgiler verilmiş. https://support.discord.com/hc/tr/articles/360004027692-Verilerinin-Bir-Kopyasını-Talep-Etme
Bu sayfada gerekli bilgiler verilmiş. https://support.discord.com/hc/tr/articles/360004027692-Verilerinin-Bir-Kopyasını-Talep-Etme
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 pbcjsb7 dedi: Discord'daki verilerini talep ediyorsun. Mesajlar falan yani. Ben istemiştim, bir süre sonra gönderiyorlar sana. Genişletmek için tıkla... İçlerinde küfür hakaret vb. şeyler bulunursa ne olur bilgin var mı
pbcjsb7 dedi: Discord'daki verilerini talep ediyorsun. Mesajlar falan yani. Ben istemiştim, bir süre sonra gönderiyorlar sana. Genişletmek için tıkla... İçlerinde küfür hakaret vb. şeyler bulunursa ne olur bilgin var mı
pbcjsb7 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 46 16 Ağustos 2024 #5 WERQEW dedi: İçlerinde küfür hakaret vb. şeyler bulunursa ne olur bilgin var mı Genişletmek için tıkla... O adamlar sana bilgi gönderiyorlar. Mesajlarını incelemezler diye tahmin ediyorum. Bence bir şey olmaz.
WERQEW dedi: İçlerinde küfür hakaret vb. şeyler bulunursa ne olur bilgin var mı Genişletmek için tıkla... O adamlar sana bilgi gönderiyorlar. Mesajlarını incelemezler diye tahmin ediyorum. Bence bir şey olmaz.
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #6 pbcjsb7 dedi: O adamlar sana bilgi gönderiyorlar. Mesajlarını incelemezler diye tahmin ediyorum. Bence bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi mi hocam
pbcjsb7 dedi: O adamlar sana bilgi gönderiyorlar. Mesajlarını incelemezler diye tahmin ediyorum. Bence bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Kesin bilgi mi hocam
pbcjsb7 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 46 16 Ağustos 2024 #7 WERQEW dedi: Kesin bilgi mi hocam. Genişletmek için tıkla... Değil. Ama ben istedim ve bir şey olmadı. Benimkinde de küfür vardır illaki.
WERQEW dedi: Kesin bilgi mi hocam. Genişletmek için tıkla... Değil. Ama ben istedim ve bir şey olmadı. Benimkinde de küfür vardır illaki.
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #8 pbcjsb7 dedi: Değil. Ama ben istedim ve bir şey olmadı. Benimkinde de küfür vardır illaki. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam hatırlamıyorum ama küfür dışı şeylerde olabilir hesabı sildim sorun olur mu?
pbcjsb7 dedi: Değil. Ama ben istedim ve bir şey olmadı. Benimkinde de küfür vardır illaki. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tam hatırlamıyorum ama küfür dışı şeylerde olabilir hesabı sildim sorun olur mu?
pbcjsb7 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 46 16 Ağustos 2024 #9 WERQEW dedi: Hocam bende tam hatırlamıyorum ama küfür dışı şeylerde olabilir hesabı sildim sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hesabı sildiysen nasıl isteyeceksin? Küfür dışı derken anlamadım. Yasa dışı bir şey varsa, sorun olabilir.
WERQEW dedi: Hocam bende tam hatırlamıyorum ama küfür dışı şeylerde olabilir hesabı sildim sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hesabı sildiysen nasıl isteyeceksin? Küfür dışı derken anlamadım. Yasa dışı bir şey varsa, sorun olabilir.
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #10 pbcjsb7 dedi: Hesabı sildiysen nasıl isteyeceksin? Küfür dışı derken anlamadım. Yasa dışı bir şey varsa, sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... İstedikten sonra sildim Yasa dışı yoktur Son düzenleme: 16 Ağustos 2024
pbcjsb7 dedi: Hesabı sildiysen nasıl isteyeceksin? Küfür dışı derken anlamadım. Yasa dışı bir şey varsa, sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... İstedikten sonra sildim Yasa dışı yoktur