pbcjsb7 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 46 16 Ağustos 2024 #11 WERQEW dedi: İstedikten sonra sildim Genişletmek için tıkla... O zaman bir sorun olmaz.
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 687 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #12 pbcjsb7 dedi: O zaman bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam emin gibisiniz teşekkür ediyorum. Emin misiniz peki hocam? Hocam emin misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2024
pbcjsb7 dedi: O zaman bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam emin gibisiniz teşekkür ediyorum. Emin misiniz peki hocam? Hocam emin misiniz?
pbcjsb7 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 46 16 Ağustos 2024 #13 WERQEW dedi: Vallahi hocam emin gibisiniz teşekkür ediyorum. Emin misiniz peki hocam. Hocam emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim. Discord sadece o mesajları size ulaştırıyor. Mesajları okuyacaklarını zannetmiyorum.
WERQEW dedi: Vallahi hocam emin gibisiniz teşekkür ediyorum. Emin misiniz peki hocam. Hocam emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim. Discord sadece o mesajları size ulaştırıyor. Mesajları okuyacaklarını zannetmiyorum.