4 472107 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.475 Çözümler 34 24 Nisan 2023 #11 Arpenix dedi: Eki Görüntüle 1753192 Fotoğrafta gördüğünüz verify butonu scam olabilir mi? Bot olduğu için güvenerek birkaç kere butona tıkladım ancak herhangi bir şey olmadı. Bu scam taktiği olabilir mi? Bilgisayarımı formatlamam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... İzin verip veya bir şey indirmediysen bir şey olacağını düşünmüyorum. Bot zaten sanırım aktif değil etkileşim başarısız olmuş. Boşuna korkmayın.
Arpenix dedi: Eki Görüntüle 1753192 Fotoğrafta gördüğünüz verify butonu scam olabilir mi? Bot olduğu için güvenerek birkaç kere butona tıkladım ancak herhangi bir şey olmadı. Bu scam taktiği olabilir mi? Bilgisayarımı formatlamam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... İzin verip veya bir şey indirmediysen bir şey olacağını düşünmüyorum. Bot zaten sanırım aktif değil etkileşim başarısız olmuş. Boşuna korkmayın.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #12 artik 72 yasindayim dedi: Ayarlarda > Yetkili Uygulamalar kısmında herhangi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Evet daha önceden izin verdiğim mc-at gibi botlar var ancak wick botunu göremedim.
artik 72 yasindayim dedi: Ayarlarda > Yetkili Uygulamalar kısmında herhangi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Evet daha önceden izin verdiğim mc-at gibi botlar var ancak wick botunu göremedim.
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.244 Çözümler 47 24 Nisan 2023 #13 Arpenix dedi: Evet daha önceden izin verdiğim mc-at gibi botlar var ancak wick botunu göremedim. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşların da dediği gibi herhangi bir işlem yapmadıysanız ki yapmamışsınız. Bir şey olacağını sanmıyorum, korkmaya gerek yok.
Arpenix dedi: Evet daha önceden izin verdiğim mc-at gibi botlar var ancak wick botunu göremedim. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşların da dediği gibi herhangi bir işlem yapmadıysanız ki yapmamışsınız. Bir şey olacağını sanmıyorum, korkmaya gerek yok.